Απόστολος Ρουβάς: Στην Κέρκυρα με την σύντροφό του

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 14:41

Απόστολος Ρουβάς: Στην Κέρκυρα με την σύντροφό του

Ο Απόστολος Ρουβάς ταξίδεψε στη γενέτειρά του, την Κέρκυρα μαζί με την κοπέλα του, τη Φανή.

Ο Απόστολος Ρουβάς πολλές φορές είχε αναφερθεί στο Survivor στον έρωτά του με την σύντροφό του.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του καλοκαιριού το 2021. Ο Απόστολος από τη μέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες με την αγαπημένη του. Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Κέρκυρα και η Φανή γνώρισε την οικογένεια του συντρόφου της.

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά και μάγειρας δημοσίευσε στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι του στα πάτρια εδάφη με την αγαπημένη του.

Απόστολος Ρουβάς: «Ήθελα τα χρήματα του Survivor για να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου»

Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης survivor

Ποιος ήταν ο λόγος που αποδέχθηκες την πρόταση;

Οι λόγοι ήταν διάφοροι. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου.

Με τον Άρη Σοϊλέδη είχατε μια καλή σχέση αλλά και μια αντιμαχία.

Με τον Άρη δεθήκαμε πολύ. Μοιραστήκαμε βιώματα από τη ζωή μας που μας είχαν φέρει σε πολύ άσχημη κατάσταση στο παρελθόν. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά παρασύρεται από τον παρορμητισμό του και πέφτει σε σφάλματα.

Με στεναχώρησε πολύ η συμπεριφορά του με την Ασημίνα. Ίσως να υπερέβαλα στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα, αλλά όσα είπα τα πίστευα. Δεν ήθελα να τον τιμωρήσω με τα λόγια μου, τον θεωρώ πολύ φίλο μου. Τα βρήκαμε ωστόσο και είναι όλα καλά.

Άρης και Τάκης Καραγκούνης, ένα δίδυμο γεμάτο ένταση. Πώς σχολιάζει την συμπεριφορά τους;

Ο Τάκης έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και ακραία συμπεριφορά, δεν συγκρατεί τον εαυτό του. Νομίζω πως αν ήταν πιο ψύχραιμος και συγκαταβατικός, ο κόσμος θα τον αγκαλιάζει περισσότερο. Κάπου το έχασε.

Ο Άρης, πάλι, είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αφήσει κάτι αναπάντητο, και αυτό του έχει κοστίσει. Όταν μπλέκεις σε καβγά με έναν άνθρωπο που δεν σταματά ποτέ, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.