Aστρομίτινγκ: Ο Λέων βρυχάται; Τι να περιμένουμε ως τις 31/7. Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

26 Ιουλίου 2019 00:10

Kάναμε μίτινγκ με τ’ άστρα και μας απάντησαν με σαφήνεια, ως συνήθως, τι πρέπει να περιμένουμε ως τα τέλη του Ιουλίου. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Μέρες με γλυκές εκπλήξεις, ως επί τω πλείστον και ξεκινάμε με τo 24ωρο που έκλεισε πριν από μια ώρα και δέκα λεπτά κι έχει να σημάνει πολλά χαρμόσυνα έως το τέλος του μήνα: λόγω του τριγώνου του Άρη στον Λέοντα με τον Δία στον Τοξότη, ήταν θετικό και την επιρροή του οι ευνοούμενοι σαφώς και πρέπει να την αξιοποιήσουν και στη συνέχεια. 

Διότι ο Λέων βρυχάται μεν, καταπληκτικά δε, κυρίως για σταθερά (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και για κυριαρχικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ειδικά όμως γι’ αυτούς του 2ου δεκαήμερου.

Πώς ακριβώς ωφελούνται, λοιπόν, οι προαναφερόμενοι από τώρα και ως τα τέλη του μήνα; Παίρνουν ρίσκα και τους “βγαίνουν”, ενώ ξεχειλίζουν από δημιουργικότητα που εντυπωσιάζει ακριβώς τα πρόσωπα που επιδιώκουν.  Δεν είναι όμως όλα απλά αγαπημένοι μου: οι επόμενες μέρες μπορεί να κυλήσουν ομαλά, έρχεται, ωστόσο,  “φορτσάτη” η 29η Ιουλίου. Η 29η, που είναι η τελευταία σημαντική -αστρολογικά- ημέρα του μήνα, με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό.

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν και ειδικά για τα σταθερά, που θα βιώσουν ανατροπές κι αναποδιές στα πάντα όλα, κυρίως οι γεννημένοι/ες το 1ο δεκαήμερο. Στα πολιτικά, πάλι, μια απ’ τα ίδια. Αν εξαιρέσουμε ορισμένες “ενδοοικογενειακές” -και με αυτό εννοώ εγχώριες- εντάσεις που θα προκύψουν, δεν προβλέπεται κάποια… κοσμογονία. Δεν ορκιζόμαστε, βέβαια (*είναι και ο ανθρώπινος παράγοντας στη μέση, όχι μόνο οι πλανήτες και τα “τερτίπια” τους). Καλή σας νύχτα. 

 

SOS Tο σημαντικό για το επταήμερο που διανύουμε -και εξηγώ αναλυτικά ακολούθως- είναι για τα περισσότερα ζώδια να μην έρθουν σε ρήξη με πρόσωπα που έχουν ανάγκη ή/και αγαπούν κι εκτιμούν. Όσοι, πάλι -και αναλύω, επίσης, ακολούθως- βρίσκονται σε σχέση, εφόσον νιώσουν “κλικ” για ένα τρίτο πρόσωπο, ας το ξανασκεφτούν. Και δυο και τρεις φορές. Εκτός αν ο δεσμός τους πνέει τα λοίσθια. Τέλος, Υδροχόοι και Ιχθείς, προσοχή στην υγεία σας. 

LUCKY IN LOVE

 “Καβούρια”, ανεξαρτήτως… προέλευσης, σόλο Λέοντες περισσότερο αφού οι δεσμευμένοι έρχονται αντιμέτωποι με δέλεαρ και είναι έτοιμοι να κάνουν “τάρανδο” το ταίρι τους, κάτι που δεν θα τους βγει απαραιτήτως σε καλό κι επίσης Κριοί σε σχέση. Ακόμα, σόλο Ζυγοί που ίσως γνωρίσουν κάτι σοβαρό μέσω προξενιού και τέλος μόνοι Σκορπιοί και δεσμευμένα “διδυμάκια” και “ψαράκια”. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε μια μάλλον δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να φρενάρεις τις βλέψεις σου στα επαγγελματικά σου πλάνα, κάτι που προφανώς δεν σε χαροποιεί. Επιπλέον, μπορεί να εισπράξεις μια άρνηση από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να έρθετε σε οξεία διαφωνία και αν σημαίνει κάτι παραπάνω για σένα, καλύτερα να υπαναχωρήσεις. Είναι, από την άλλη και ο ορμητικός Άρης, που φέρνει συναισθηματικά τα πάνω-κάτω, με τις αντιπαραθέσεις και τις έριδες να κερδίζουν μεγαλύτερο μερίδιο στη ζωή σου… Τι άλλο θες!
Για να βαρεθείς, πάντως, Κριαράκι μου αυτό το 7ήμερο δεν υπάρχει περίπτωση. Το πιο σοφό είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου σ’ ένα χόμπι σου που σε γεμίζει, χωρίς να ασχολείσαι με τον κάθε άλφα και βήτα. Εννοείται, και να ξεσπάσεις -με την… πονηρή έννοια- στο ταίρι σου, εφόσον βρίσκεσαι σε σχέση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ενδέχεται να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που είναι μεν γοητευτικό, αλλά έχει και τις απαιτήσεις του. Όπως και να ‘χει, δεν φαίνεται να γλιτώνεις παντός τύπου “μάχες”.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ Ταύρε, αν ετοιμάζεσαι για ταξίδι, καλύτερα ανάβαλέ το για μια-δυο μέρες. Μέχρι να περάσει οριστικά η επήρεια της δεύτερης ιουλιανής έκλειψης. Εξηγούμαι: αυτό το διάστημα καλείσαι να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλα επείγοντα περιστατικά, που φαίνεται πως θα χρειαστούν “ειδικούς χειρισμούς” και μάλλον είσαι το καταλληλότερο πρόσωπο -με την έννοια τού ότι είσαι φουλ πρακτικό πλάσμα- για να τους θέσει σε εφαρμογή.
Στο ίδιο πλαίσιο, όμως, ίσως υπάρξει ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο κι εδώ να θυμάσαι πως η εμπλοκή συγγενών θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις μελέτες και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, όχι όμως και τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, όπου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια. Δεύτερος, λοιπόν, λόγος να μην πολυκινηθείς αυτό το διάστημα και να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα: ν’ απολαμβάνεις τη ζωή εντός και επί τα αυτά. Όσο για τα αισθηματικά σου, πάρε το ταίρι σου και κάντε coccooning, έχει δεν έχει ζέστη, είστε δεν είστε έτοιμοι για θάλασσα και τα τοιαύτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

H καθημερινότητά σου αποκτά πιο παθιασμένο χαρακτήρα, με εκατέρωθεν διαξιφισμούς, που, είτε υποκρύπτουν ένα ανεκπλήρωτο ερωτικό ενδιαφέρον, είτε μια ζήλεια για πράγματα που έχεις εσύ και δεν έχουν κάποιοι/ες άλλοι/ες. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ξεδώσεις μέχρι τελικής πτώσης! Παράλληλα, βέβαια, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει έξοδα ή ζημιές, δυσκολεύοντας συνάμα την ανεύρεση πόρων, ενώ καθιστά ατυχείς τις αγορές ή τις επενδύσεις σου. Αν λοιπόν έχεις κάποια σοβαρά πρότζεκτ κατά νου, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα, συγκεκριμένα για το τελευταίο τριήμερο του μήνα.
Κατά τα άλλα και σχετικά με τα ερωτικά σου, εφόσον είσαι σε σχέση, κάποιες εντάσεις δεν θα τις γλιτώσεις ούτε εσύ. Όμως, ουδέν κακόν αμιγές καλού, αφού θα καταλήξουν στο… ευκταίο – και αντιλαμβάνεσαι ακριβώς τι εννοώ. Εσύ, πάλι, που είσαι σόλο μην τρέφεις φρούδες ελπίδες για κάτι σοβαρό, αφού το πιθανότερο είναι με μια νέα γνωριμία ναι μεν να περάσεις καλά, αλλά είτε να βαρεθείς γρήγορα, είτε να διαπιστώσεις ότι… money changes everything. Ούτως ή άλλως, δεν πρέπει να βιαστείς να τα “δώσεις όλα”.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Μια συνεργασία που το πιθανότερο δεν θα σε ενθουσιάσει, αλλά οφείλεις -απέναντι σε τρίτους, που για σένα “μετράνε” πολύ- να κάνεις είναι προ των πυλών. Θα ήταν, ωστόσο, πολύ πιο ωφέλιμο, για να το διασκεδάσεις και λίγο, να δράσεις ρισκάροντας, κατακτώντας ό,τι θέλεις στηριζόμενος/η στα δικά σου “πόδια”. Και μη νομίζεις, παρότι ο Άρης φέρνει ανισορροπίες στα οικονομικά σου, δεν σε εμποδίζει να μεγαλουργήσεις.
Πλην όμως, αν πράξεις μόνος/η σου και όχι επιδιώκοντας συγχρόνως να ικανοποιήσεις κάποιο πρόσωπο που ενδεχομένως σ’ έχει βοηθήσει και νιώθεις πως έχεις υποχρέωση απέναντί του. Ίσως, βέβαια και εσύ ν’ αντιμετωπίσεις ανάλογες καταστάσεις -και σαφώς αναφέρομαι στα επαγγελματικά σου-, όμως, τέτοια προοπτική δεν σε απασχολεί ούτε στο ελάχιστο. Όσον αφορά τώρα τα προσωπικά σου, ήδη από την πρώτη έκλειψη του Ιουλίου φάνηκε πως ξεκινά μια νέα εποχή κι αν είσαι τώρα πιο κοντά στο ταίρι σου από ποτέ, ετοιμάσου για… καύσωνα. Η σχέση θα απογειωθεί. Αν πάλι έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι νέο -και ωραίο- και πάλι ετοιμάσου για πολύ πάθος: έρχεται.

ΛΕΩΝ

Πόσο ετοιμοπόλεμος είσαι Λέοντα και “λέαινά” μου; Για να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου, κάνεις τα πάντα. Βέβαια, δεν τα πολυσκέφτεσαι, στρεσάρεσαι, αντιδράς σπασμωδικά, με κίνδυνο κιόλας να γίνεις και αντιπαθής σε συνεργάτες, ακόμα και σε ανωτέρους. Με άλλα λόγια, για να περάσει το δικό σου στα εργασιακά και τα οικογενειακά κυρίως, πεισμώνεις και ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο επιρρεπής σε προσωπικά πάθη και καβγάδες.
Γι’ αυτό, επιχείρησε να αποσυμπιέσεις την κατάσταση και μη “θίγεσαι” με ψύλλου πήδημα. Είναι και ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου, που δυσκολεύει κατά τι τα εργασιακά σου, αναδεικνύοντας δουλειές που έπρεπε να έχουν γίνει… χθες και δεν υπάρχει κανείς άλλος για να τις κάνει κι όλα αυτά σε μια στιγμή που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά τηs. Αποτέλεσμα; Γίνεσαι “τούρμπο”. Κανείς δεν σε αδικεί γιατί κιόλας είναι η γενέθλια περίοδός σου και θες να βγεις, να ξεσκάσεις, να πας διακοπές. Δεν είναι, όμως, όλοι στο ίδιο mood, επομένως οργανώσου καλύτερα και προσαρμόσου στις τωρινές συνθήκες, επιστρατεύοντας τη διπλωματία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στον 5ο οίκο σου φέρνει στο προσκήνιο προβλήματα αγαπημένων σου κι εσύ δεν έχεις παρά να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, αποφεύγοντας να κριτικάρεις, αφού σε αυτήν την φάση προέχει το να τους συμπαρασταθείς. Επιπλέον, καλό είναι να φυλάξεις και τα νώτα σου από παρασκηνιακές ενέργειες, αφού κάποιος/α μπορεί να σε “χαντακώσει” εκούσια ή ακούσια και εννοώ σχετικά με τα επαγγελματικά σου πλάνα, τα οποία, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, μπορεί να πάνε πίσω.
Επομένως, κράτα το στόμα σου κλειστό και μίλα μόνον σε όποιον συνδέεται άμεσα με τα πρότζεκτ σου ή θεωρείς πως μπορεί να τα εξυπηρετήσει και είναι και της εμπιστοσύνης σου. Διαφορετικά, enjoy the… silence, που λένε και οι Depeche Mode. Στα ερωτικά σου, από την άλλη, οι οι προτάσεις πέφτουν βροχή κι αν δεν πεις ξεκάθαρο “όχι” μπορεί να την “πατήσεις”, μπλέκοντας μάλιστα σε μια κατάσταση που έχει σοβαρά “θέματα” Επιπλέον, επειδή η περιέργειά σου είναι… ασυμμάζευτη, τόσο που να μην υπολογίζεις τίποτε, πρόσεξε μήπως πληρώσεις ακόμα κι ένα, φαινομενικά ανώδυνο, one night stand. 

ΖΥΓΟΣ 

Ο Κρόνος στον 4ο οίκο σου σε υποχρεώνει τρόπον τινά να ασχοληθείς με την διευθέτηση θεμάτων σχετικών με την οικογένειά σου κι εδώ το “κλίμα” ίσως χαλάσει εξαιτίας άτυχων συγκυριών. Επιπλέον, η εβδομάδα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι, όχι όμως για αγορές οικοσκευής. Παράλληλα, με τον παθιασμένο Άρη να σε επηρεάζει καθ’ όλους τους τρόπους, μην αποκλείεις “σφαγή” στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα κληθείς να περάσεις από Συμπληγάδες ερωτικών διεκδικήσεων και ανταγωνισμών.
Ένα επταήμερο που δεν το λες κι εύκολο, Ζυγάκι μου, όμως ή είσαι αρχηγός του αέρα ή δεν είσαι. Ήρθε λοιπόν η ώρα ν’ αφήσεις τη γνωστή σου αναβλητικότητα κι αναποφασιστικότητα, να πάρεις δυναμικές αποφάσεις και να δείξεις όπου χρειάζεται ποιος/α είσαι. Όπως αντιλήφθηκες, μια, όπως και να ‘χει, “άγρια” κατάσταση θα επικρατήσει -σε προειδοποίησα- και στα αισθηματικά σου, ένα τομέα που σε ταλαιπωρεί τελευταία. Δεν έχεις, όμως, παρά να εκτονωθείς με το ταίρι σου στο κρεβάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα δίνουν νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου και φαίνεται πως έχεις φουλάρει με νέες ιδέες. Μάλιστα, διέπεσαι από ένα πάθος για το καλύτερο, κάτι όμως που μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και σε σχέση με καθαρά προσωπικές υποθέσεις αφού “η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό”. Το πολύ καλό του 7ήμερου, ότι ο Κρόνος στον 3ο οίκο σου θα σε δικαιώσει σε σχέση με επιφυλάξεις που είχες εγείρει για πρόσωπα και πράγματα. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν παύει να σε καθυστερεί με ποικίλες αναποδιές. Έστω και παρωδικές.
Φέρσου λοιπόν προνοητικά… παντού, τηρώντας τα δέοντα και αποφεύγοντας να αναλάβεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου. Είναι το Α και το Ω στην προκειμένη. Στα προσωπικά τώρα, αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, ρομαντισμό και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό “παιχνίδι”. Ίσως μάλιστα αιτία κι αφορμή να γίνει ένα ταξίδι. Αν όμως είσαι σε σχέση κι έχεις απατήσει το alter ego σου, μην περιμένεις ότι θα το κρύβεις: ήδη σε έχει πάρει χαμπάρι, οπότε καλά θα κάνεις να μην προσπαθείς να καλυφθείς με σαχλά “άλλοθι”.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αν νιώθεις δυνατός/ή -και το γράφω διότι ίσως δουλεύεις πολύ αυτήν την περίοδο και αισθάνεσαι πως οι δυνάμεις σου δεν είναι στα… φόρτε τους- επιχείρησε μια εκδρομή ή μια “δυνατή” έξοδο, κάτι όμως που θεωρείς ήδη, απ’ ό,τι έχω υποψιαστεί, πως επιβάλλεται να συνδυαστεί με “πικάντικες” καταστάσεις. Ακριβώς για να ξεδώσεις στο μάξιμουμ. Αν το πράξεις, βέβαια, έχε στον νου σου ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται και “τρελά” έξοδα. Πλην όμως, μέσα σε όλα και μέσω αυτού, μπορεί να γνωρίσεις κι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο και να περάσετε… ζάχαρη.
Από την άλλη, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σού επισημαίνει πως υπάρχουν και ακάλυπτες οικονομικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσεις τη δέουσα σημασία για να μην εκτεθείς. Επιπλέον, στις αγορές σου υπάρχει μια σχετική ατυχία, γι’ αυτό μείνε στα εντελώς απαραίτητα. Βέβαια, αυτό δεν συνεπάγεται πως δεν μπορεί(ς) να επωφεληθείς από μια πώληση. Επομένως, το πώς θα πράξεις έχει να κάνει καθαρά με σένα. Για σένα που είσαι σε σχέση, τέλος, για να επιστρέψω στα προσωπικά σου, μην τάζεις στο ταίρι σου πράγματα που δεν γίνονται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να ξεκινήσω με τα επαγγελματικά σου, κάποια πράγματα που είχαν ξεκινήσει καλά, φαίνεται να σκοντάφτουν, ενώ δεν αποκλείεται να στερηθείς κάποιων μέσων, που υπολόγιζες. Επιπλέον, θα χρειαστεί να πάρεις πάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προκειμένου να “σπάσεις” την κακή εικόνα που αποκόμισε για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να ξοδέψεις περισσότερα, στο πλαίσιο μιας άμεσης ικανοποίησης αναγκών και ερωτικών επιθυμιών.
Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να λάβεις ένα ακριβό όσο και εντυπωσιακό δώρο, οπότε θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση και θα “μπαλαντσάρεις” τρόπον τινά την αίσθηση πως έγινες… σπάταλος/η – λέμε τώρα, γιατί, ως γνωστόν, η λέξη σπάταλος μόνο με το ζώδιο του Αιγόκερω, άντε και με του Ταύρου, δεν “δένει”. Παράλληλα και αναφορικά με τα αισθηματικά σου, μπορεί να ξοδευτείς -το ‘παμε, είναι το 7ήμερο τέτοιο- για ένα πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει. Καλύτερα, όμως, αν έχεις δεσμό, να το κάνεις για το ταίρι σου. Οι νέες γνωριμίες τώρα είναι επίφοβες, καθ’ όλους τους τρόπους. Απόφυγέ τες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θυελλώδης προβλέπεται η κατάσταση γι’ αυτήν την εβδομάδα Υδροχοάκι μου για σένα αναφορικά με σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μάλιστα εύκολο η κατάσταση να “ξεφύγει” εξαιτίας μιας αντιζηλίας. Στον αντίποδα,βέβαια, δεν αποκλείεται να λάβεις εμφατική στήριξη από ένα πρόσωπο, που έχει κι ερωτικές βλέψεις για σένα! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 12ο οίκο σου, κάποια από τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου που θα μάθεις, μπορεί να μην σου αρέσουν ή να σε στενοχωρήσουν.
Επιπλέον, αναμένεται φόρτος εργασιών, ωστόσο, σε όλη αυτή τη “βαβούρα” που θα κυριαρχήσει στο “μενού” σου το εν λόγω διάστημα, οφείλεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, τηρώντας κατά γράμμα όποιες συμβουλές/οδηγίες έχεις λάβει για ζητήματα που σε απασχολούν και πιθανώς χρονίζουν. Όσο για τα προσωπικά σου, αν είσαι σε σχέση και έχεις κάνει -και εσύ- την “παρασπονδία” σου, ετοιμάσου για αποκαλύψεις και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στην τελική. Αν, πάλι, είσαι ελεύθερος/η, έρχεται στο δρόμο σου μια συναρπαστική γνωριμία και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεχθείς τα… καλά της.

ΙΧΘΥΕΣ

 Σε αυτή τη φάση, προσοχή “ψαράκι”: ο Άρης αποσταθεροποιεί κάποιες από τις λειτουργίες του οργανισμού σου, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής, που θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορεί ακόμη να υπάρξει μια αναμπουμπούλα στην δουλειά σου, εξαιτίας αθέμιτων ανταγωνισμών, ακόμα και ερωτικών αντιζηλιών, που ψάχνουν να βρουν… προσχήματα για να εκδηλωθούν! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 11ο οίκο σου να δυσκολεύει κατά τι τις φιλίες σου, ενδέχεται να απογοητευτείς από την στάση κάποιου/ας.
Αν,όμως,χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα πρόσωπο που περνά δύσκολα, κάνε το χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Δείξε ακόμα μια φορά πόσο αλτρουιστής/αλτρουίστρια είσαι και μόνο κερδισμένος/η θα βγεις. Έστω, ηθικά. Στα ερωτικά, πάντως, αβαντάρεσαι και αν είσαι σε σχέση, το ζητούμενο είναι να την καταστήσεις ακόμα πιο παθιασμένη. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία χωρίς όμως απαραίτητα προοπτικές, σε περιμένει στη γωνιά.