Αθηναΐς – Η σοκαριστική αποκάλυψη της τραγουδίστριας για την παρενόχληση που δέχτηκε: «Άρχισε να με παρακολουθεί και να μου στέλνει αρρωστημένα μηνύματα. Του έγινε εμμονή»

25 Ιανουαρίου 2021 19:00

Σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, η Αθηναΐς αποκάλυψε, το πώς βίωσε σε πολύ άσχημο επίπεδο, την παρενόχληση, σε βαθμό ψυχολογικής βίας, από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας, μιλώντας στην εφημερίδα “On time”.

Ως όμορφη γυναίκα που είσαι, ένιωσες ποτέ δύσκολα; δέχτηκες ποτέ όσα χρόνια εργάζεσαι σεξουαλική παρενόχληση;

Όπως σου προανέφερα, ο ψυχολογικός «βιασμός» είναι ότι χειρότερο. Εντάξει δεν θα σταθώ τόσο στη σεξουαλική παρενόχληση που είχα βιώσει από μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή, όταν μου είχε ζητήσει περίεργα πράγματα ένα βράδυ στο καμαρίνι του, κατά την διάρκεια των προβών, που αν του έλεγα ναι στις ορέξεις του, θα με έβαζε μεγαλύτερο πρόγραμμα στο σχήμα, αλλά και δική μου αφίσα.

Λίγο πολύ , τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί σε πολύ κόσμο, είτε αυτών που εργάζονται στη νύχτα, είτε στη μέρα. Η σεξουαλική παρενόχληση, η παρενόχληση γενικότερα με κάθε μορφή δεν έχει ωράριο… Υπάρχει κάτι άλλο όμως, που με στοίχειωσε, που μέχρι και σήμερα δεν το έχω ξεπεράσει, και ίσως δική μου άνθρωποι το μαθαίνουν για πρώτη φορά από εσάς.

Ήταν η πιο τραυματική εμπειρία της ζωής μου… Έχω δεχτεί (παρενόχληση) με σοβαρή ψυχολογική βία, να μη μπορώ να πάω πουθενά, να φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας. Και μάλιστα την περίοδο που εκείνος είχε σχέση με πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Περνούσα πολύ δύσκολα, μου ζητούσε παράξενα πράγματα, που αν δεν τα έκανα, θα με έδιωχνε από το σχήμα. Του έγινε εμμονή. Άρχισε να με παρακολουθεί, να τη στήνει έξω από το σπίτι μου, να με παρακολουθεί, να εμφανίζεται μπροστά μου, να μου στέλνει αρρωστημένα μηνύματα.

Σκέφτηκες ποτέ να μιλήσεις δημόσια γι αυτό;

Πρώτη φορά το λέω δημόσια, δεν το είχα πει ποτέ, παρά μόνο στην οικογένειά μου, που ήταν και αυτοί που με βοήθησαν, μου έδωσαν τη δύναμη. Δεν σκέφτηκα τότε να μιλήσω δημόσια, που είχα τη δύναμη γιατί ήμουν γνωστό πρόσωπο, και να τον ξεμπροστιάσω, γιατί κυριαρχούσε ο φόβος μέσα μου. Όμως δεν πρέπει να φοβόμαστε, και να ντρεπόμαστε για τα κτήνη που έχουμε στην κοινωνία μας. Αυτό έχω να συμβουλεύσω και τα κορίτσια που ξεκινούν τώρα, να μην φοβούνται να μιλήσουν, και να απευθυνθούν στην αστυνομία, που είναι κοντά στα απροστάτευτα κορίτσια.

Πως αντέδρασες;

Δεν άντεχα άλλο στις σεξουαλικές του πιέσεις, την ψυχολογική βία που μου ασκούσε, τον φόβο που μου προκαλούσε, και αποχώρησα μόνη μου. Έφυγα τότε από εκεί που εμφανιζόμουν, γιατί η αντίδρασή του έγινε ακόμα πιο πιεστική, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο ποτέ να ήμουν μαζί του. Προτίμησα να μείνω χωρίς νυχτοκάματο, αλλά να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη.