Χαρά Παππά: Η μάχη με την κατάθλιψη, το GNTM και η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της

Συντάκτης: Newsroom

1 Νοεμβρίου 2022 15:29

Χαρά Παππά: Η μάχη με την κατάθλιψη, το GNTM και η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της

Η Χαρά Παππά μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, το μόντελινγκ, το GNTM αλλά και για την συγκατοίκηση με τον σύντροφό της.

«Νομίζω ότι η υποκριτική είναι το επόμενο βήμα από το μοντελινγκ»

«Ο λόγος που ασχολήθηκα με την υποκριτική είναι γιατί μου αρέσει να μπαίνω σε ρόλους. Θα μου άρεσε να κάνω μαθήματα υποκριτικής ή σπουδές. Νομίζω ότι είναι το επόμενο βήμα από το μοντελινγκ. Πάλι μπαίνεις σε ρόλους… Το χειρότερό μου ελάττωμα είναι η τελειομανία μου. Μπλοκάρω. Με αγχώνει πάρα πολύ».

«Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο»

«Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες. Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου.

Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, τόσο που να πόναγε το στομάχι μου και να μη μπορώ πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα. Βρήκα όρεξη για ζωή».

Το GNTM

«Νομίζω ότι την περίοδο που πήγα στο GNTM ήμουν τόσο χάλια που έψαχνα να βρω μια διέξοδο, να πιαστώ από κάπου».

Ο νέο της σύντροφος και η συγκατοίκηση

«Η αλήθεια είναι ότι με τον Στέφανο συγκατοικήσαμε από την αρχή. Μένουμε στο σπίτι μου»