Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Κάναμε το βίντεο της Lacta στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες»

12 Ιανουαρίου 2022 08:00

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Κάναμε το βίντεο της Lacta στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την εμπειρία της από τις Άγριες Μέλισσες, από τον Σασμό, αλλά και από την ταινία μικρού μήκους της Lacta με θέμα τις γυναικοκτονίες.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Κάναμε το βίντεο της Lacta στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες».

Για τις Άγριες Μέλισσες

«Δεν ήθελα να φύγω από τις Άγριες Μέλισσες αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της αλλά μου έλειψαν τα παιδιά».

Ο ρόλος της στον Σασμό

«Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους.

Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» συνέχισε για τη συμμετοχή της στον «Σασμό».

Για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ» της Lacta

«Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Αν ήταν δύσκολη για εμένα, τι να πουν κι αυτές οι γυναίκες. Κάναμε το βίντεο στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες».

«Ο Έκτορας είναι καταπληκτικός. Κοίταξε να δεις επειδή το βιώσαμε παρά πολύ έντονα το σοκ το πάθαμε εκεί, στα γυρίσματα πιο πολύ. Κάπως περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν πάθαμε σοκ όταν το είδαμε, όταν το βιώναμε. Και θέλω να πω ότι ο Έκτορας μετά από κάθε βίαιη ή ακραία σκηνή με έπαιρνε αγκαλιά, ο γλυκός μου. Ήταν πολύ ωραία που το κάναμε μαζί αυτό. Έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά κάναμε μια αρχή».

Ενώ για τα δύο της επίθετα, τόνισε πως το Φαμέλη είναι το πατρικό της μητέρας της που έχασε όταν ήταν στην εφηβεία.

Για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με τον που ‘ σαι Θανάση ε; Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει». Της ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για να πάρει από την ίδια την απάντηση: «Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζεις. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».

https://www.youtube.com/watch?v=O4ymY-fwCvE