Χριστίνα Κολέτσα: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Συντάκτης: Newsroom

15 Δεκεμβρίου 2022 14:44

Χριστίνα Κολέτσα: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Απλά ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster. Κάνουμε παρεούλα. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο.

Μου έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν. Υπήρχε φάση της ζωής μου που ήμουν για καιρό με έναν άνθρωπο. Δεν το είχε αντιληφθεί κανείς. Αυτό είναι το νορμάλ και το φυσιολογικό. Το είχε διαφυλάξει πολύ καλά. Τότε μου χρέωναν πράγματα και απλά γελούσαμε», είπε η Χριστίνα Κολέτσα.

Βασάλος - Βαλαβάνη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Βασάλος – Βαλαβάνη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Χθες έγινε ο τελικός του Asia Express, όπου νικητές αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και με αφορμή την εμφάνιση στο παιχνίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μάθαμε το παρασκήνιο του χωρισμού τους.

Όπως έγινε γνωστό στο «Πρωινό μας» το ζευγάρι άρχισε να έχει προβλήματα στη σχέση του από τις αρχές του 2022.

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε: «Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Είχε μπει μια παρένθεση επειδή ο Κωνσταντίνος θα έφευγε στο Asia Express για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Να δουν αν η απόσταση θα μπορούσε να σώσει τη σχέση ή όχι. Μέσα στο καλοκαίρι τελείωσε αυτό οριστικά. Τελείωσε όμως με αγάπη γιατί συνέχισαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν προχωρήσει»!