Χριστίνα Λαμπίρη: «Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα»

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 11:45

Χριστίνα Λαμπίρη: «Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”!»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την κόρη της τα χρόνια της τηλεοπτικής αγριότητας και το κουτσομπολιό.

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση αναφέρθηκε στα χρόνια που έχασε από το μεγάλωμα της κόρης της λόγω της τηλεοπτικής της παρουσίας ενώ μιλησε και στον μοναδικό τρόπο που διάβαζε κάθε πρωί τα ποσοστά τηλεθέασης.

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί, μέγα λάθος και το έκανα στο παρελθόν. Αν με ρωτάς, αν έχω απολαύσει σπουδαίες επαγγελματικές στιγμές, η απάντηση είναι για πάρα πολύ λίγο. Το κουτσομπολιό, που δεν το αγαπώ άλλα μία χαρά μας έβγαλε μέχρι εκεί που μας έβγαλε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, άβολο.

Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα, το πρώτο που έκανα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά. Ανέχομαι, άλλα έχω εκρήξεις και γίνεται χαμούλης, όταν με πιάνει το «κεφαλλονίτικο», μού γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, επειδή ταυτίζομαι πολύ με τον παρουσιαστή και ξέρω την θέση του, είναι σαν το ξαναζώ και με στεναχωρεί.

Φυσικά και έχω στερηθεί στιγμές με την κόρη μου και τώρα προσπαθώ να το αναπληρώσω. Φοβόμουν πάντα την δέσμευση, δεν έχει να κάνει με τον γάμο όμως, έχει να κάνει με την σχέση των ανθρώπων. Όσο περνάει ο καιρός, όταν λείπει ο άνδρας, είναι ακόμα πιο δύσκολο, θαυμάζω σε αυτόν τα πάντα. Δεν είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος, πανικοβάλλομαι, είμαι drama queen, θα πνίγω σε μία κουτάλια νερό».