Χριστίνα Παππά: Ξεκαθαρίζει γιατί έφυγε από το «Asia Express»

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 17:00

Χριστίνα Παππά: Ξεκαθαρίζει γιατί έφυγε από το Asia Express

H Χριστίνα Παππά και ο Δημήτρης Παππάς αποχώρησαν από το «Asia Express» λίγες ημέρες μετά το ξεκίνημα των γυρισμάτων για το «Asia Express», το οποίο θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star.

Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την επιχειρηματία έξω από το σπίτι της. Η ίδια ρωτήθηκε για τους λόγους της αποχώρησής της με τον γιο της.

«Αυτά εγώ δεν μπορώ να τα πω. Έφυγα για έναν αρκετά σοβαρό λόγο. Θα τα δείτε όλα όταν έρθει η στιγμή. Είμαι εδώ και ο Δημήτρης είναι εδώ. Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες. Είναι ωραίο το παιχνίδι αλλά αρκετά δύσκολο. Είχαμε 1,5 ευρώ ανά δύο ημέρες. Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. Ίσως γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Το παιχνίδι έχει αποχωρήσεις, τώρα το πώς έφυγα εγώ είναι άλλο θέμα. Δεν έχει καμία σχέση», είπε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά: Οι θαυμαστές που τελικά ήταν… κλέφτες

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον γιο της, το εγγόνι που περιμένει αλλά και τους θαυμαστές που τελικά ήταν… κλέφτες.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε:

«Δεν ήταν παιδικό όνειρο να γίνω ηθοποιός, προέκυψε. Όταν ήμουν μικρή είχα έρωτα με την Αλίκη. Και τώρα, αν παίζει ταινία της, δε βγαίνω από το σπίτι. Όταν τη γνώρισα ήταν απίστευτος άνθρωπος. Η Αλίκη μού έλεγε ότι αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου, τελείωσες».

Οι θαυμαστές που τελικά ήταν… κλέφτες

«Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες και μετά ξεκίνησα να παίζω σε σειρές, έκανα ταινίες, με γνώριζε ο κόσμος, πήγαινα σε εκπομπές. Στο αεροδρόμιο στην Ιταλία κάποιοι μου χαμογελούσαν, νόμιζα ότι με αναγνώρισαν, αλλά τελικά ήταν κλέφτες που μου πήραν την τσάντα».

Για τον γιο της και το εγγόνι της είπε:

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο όμως. Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου».