Δάκης: Συγκλονίζουν τα λόγια της Λουκίλα Καρρέρ «Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο»

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 12:45

Σοκάρει ο Τάκης Σαγιώρ: «Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά»

Η Λουκίλα Καρρέρ ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκαν για χρόνια στο πλευρό του Δάκη ενώ εσύ σαν μαζί την δύσκολη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Δάκης έδωσε μία πολυετή μάχη με τον καρκίνο ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ τον επισκέπτονταν μόνο λίγοι και καλοί φίλοι.

«Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο είχα την τύχη να τον γνωρίζω. Από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1-1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου

Όταν αρρώστησε το 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής, έγινα ο ψυχικός του γιατρός, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταρά και αγαπάει. Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους και τον ίδιο που ήθελε να ζήσει, εγώ του έβαζα στόχους, του έδινα κίνητρο, να βλέπει μπροστά 3 μήνες, έξι μήνες, του έλεγα ότι θα πάμε για συναυλία. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας και του κουτσομπολιούΚοιτούσα τα μηνύματα που έχουμε μαζί. Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ»