Δανάη Μπάρκα: «Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω αν είμαι ή δεν είμαι» μαζί με τον Απόστολο Ρουβά

12 Αυγούστου 2021 15:00

Δανάη Μπάρκα: «Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω αν είμαι ή δεν είμαι» μαζί με τον Απόστολο Ρουβά

Η Δανάη Μπάρκα έχει πάρει το εισιτήριο για την δεύτερη σεζόν του Πάμε Δανάη με σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή. Σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για πιο προσωπικά θέματα.

Δανάη Μπάρκα: «Δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω αν είμαι ή δεν είμαι» μαζί με τον Απόστολο Ρουβά.

Αιφνιδιάστηκες που τελευταία υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για τα προσωπικά σου, ειδικά για τη σχέση σου με τον Απόστολο Ρουβά;

Δεν αιφνιδιάστηκα, αλλά με την προσωπική μου ζωή είμαι πάντα λίγο ντροπαλή, κι ας μη μου φαίνεται. Δεν θέλω να ακούγονται, δεν θέλω να γράφονται. Θέλω να γίνει με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Όμως όταν μπαίνεις στον χορό, θα χορέψεις.

Διέψευσες πάντως όλο αυτό που ακουγόταν για τη σχέση σου με τον Απόστολο.

Αυτό συνέβη πριν από οκτώ μήνες, όταν ήμουν ακόμα με τον Πάνο (σ.σ. Αδαμόπουλο). Είχε γραφτεί κάτι που δεν ίσχυε και το διέψευσα αμέσως γιατί έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που ήμουν μαζί του. Γενικά όμως δεν μιλώ για την προσωπική μου ζωή, δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω αν είμαι ή δεν είμαι, αν είμαστε μόνο φίλοι ή αν συμβαίνει κάτι παραπάνω. Νομίζω πως επί της ουσίας δεν αφορά και κανέναν. Υπάρχουν προσωπικές εμπειρίες, μια δύσκολη ή μια ευτυχισμένη στιγμή, που είναι πιο άξιες λόγου για να τις μοιραστείς από μια σχέση.

Με τον Απόστολο κάνετε στενή παρέα και εκτός εκπομπής. Θα συνεχίσει του χρόνου μαζί σου;

Δεν μπορώ ακόμα να επιβεβαιώσω την ομάδα, θα σας κρατήσω και μερικές εκπλήξεις. Θα ανακοινωθούν τα πάντα από το κανάλι μέσα στο επόμενο διάστημα. Είπε στο Οκ.