Δανάη Παππά: «Ο σύντροφός μου με βοηθούσε να κάνω πρόβα για τον ρόλο στον Σασμό»

1 Μαρτίου 2022 09:50

Δανάη Παππά: «Ο σύντροφός μου με βοηθούσε να κάνω πρόβα για τον ρόλο στον Σασμό»

Η Δανάη Παππά ήταν καλεσμένη στο The 2 night show και μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό, για το ξεκίνημά της στην υποκριτική και για τον σύντροφό της.

Δανάη Παππά: «Ο σύντροφός μου με βοηθούσε να κάνω πρόβα για τον ρόλο στον Σασμό».

Ο ρόλος της Θοδώρας στον Σασμό

«Έκατσα και διάβασα το βιβλίο να το θυμηθώ. Με βρήκε σε μία φάση που είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν μου άρεσαν.

Ενθουσιάστηκα με τον ρόλο της Θεοδώρας από το βιβλίο, ήθελα να τον δοκιμάσω σαν τρελή. Είναι μια κοπέλα εγωίστρια κακομαθημένη και τα θέλει όλα δικά της.

Μου έχει τύχει αυτή η τοξικότητα στη ζωή μου, σε τραβάει σαν βρικόλακας, προσέχω παρά πολύ να το αποβάλλω γιατί δεν έχω ενέργεια για όλους στη ζωή μου. Με βρήκε σε μια φάση που μου είχαν γίνει προτάσεις, που μέσα μου δεν μου άρεσαν. Είπα “Περίμενε λίγο” ένιωθα ότι κάτι έρχεται. Σε όλους μας αρέσει να λέμε «ναι» αρκεί να το θέλουμε. Ο ρόλος στον Σασμό ήρθε σαν δώρο, είναι όλα υπέροχα».

Η σκηνή που μαθαίνει για τον θάνατο του Πετρή ήταν η πιο δύσκολη

«Είναι αλήθεια, είχα άγχος με τη σκηνή του γάμου όταν διάβασα το σενάριο που λέει ότι η Θεοδώρα βγάζει μια κραυγή είπα “Θεέ μου πώς θα γίνει αυτό το πράγμα”. Έλεγα τι θα κάνω, πως θα γίνει, προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου.

Όταν έγινε η σκηνή είπα “Θα κανείς ότι δεν το ξέρεις, ο,τι σου βγει εκείνη τη στιγμή“».

«Η σκηνή του γάμου ήταν από τις πιο δύσκολες, μετά είναι αυτές που πάω στον τάφο του Πέτρου και του ζητάω συγγνώμη. Πόσο δύσκολο είναι αυτό το πράγμα, μια γυναίκα να έχει κάνει λάθος και να ζητάει συγγνώμη από κάποιον που δεν είναι εκεί».

Η αρχή έγινε από το Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου

«Στο Τατουάζ πήγα σαν χορεύτρια να κάνω κάστινγκ και όχι σαν ηθοποιός. Ξεκίνησε από το Instagram, εκεί με ανακάλυψαν από τα βιντεάκια που ανέβασα κι έτσι μου τηλεφώνησαν».

«Μου έχουν κάνει πρόταση και για ταξιδιωτική εκπομπή θα ήθελα να το δοκιμάσω». Είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, είναι στα καλύτερά τους. Μάλιστα την βοηθούσε για να μάθει τον ρόλο της

«Ο σύντροφός μου με βοηθούσε να κάνουμε πρόβα. Μου λέει τις ατάκες. Είμαι πολύ της συντροφικότητας, μου αρέσει. Πεθαίνω για αγκαλιές και συζητήσεις».