Δανάη Παππά: τα γενέθλια στην Καμαρίτσα και η τρυφερή αφιέρωση του Λάμπρου Λάζαρη (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 09:00

Δανάη Παππά: τα γενέθλια στην Καμαρίτσα και η τρυφερή αφιέρωση του Λάμπρου Λάζαρη (φωτογραφίες)

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης συνεχίζουν τις διακοπές τους και αυτή τη φορά έκαναν στάση στην Καμαρίτσα για να περάσουν λίγες ημέρες μαζί με την Βέρα Μακρομαρίδου

Οι δύο πρωταγωνίστριες του Σασμού είναι και πολύ καλές φίλες και παιρνούν πολύ καλά όποτε είναι μαζί. Η Δανάη Παππά στην χθεσινή τους έξοδο στο πανηγύρι του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός έκλεισε τα 26 ανάμεσα σε φίλους και όλη την Καμαρίτσα φυσικά, στην πλατεία του χωριού. Εκεί ήπιαν, έφαγαν και χόρεψαν, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα story τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας όπου κι αν βρίσκεται.

Ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε και μια ξεχωριστή δημοσίευση στον λογαριασμό του με φωτογραφίες της Δανάης Παππά. Γράφοντας και μια τρυφερή αφιέρωση που έγραφε:

«Χρόνια πολλά στην απόλυτη σταρ της ζωής μου..happy 26 birthday danouuzaki mou ❤️ @danouuz».

Οι φετινές τους διακοπές ξεκίνησαν πριν από ενάμιση μήνα από μια ολιγοήμερη απόδραση στην γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολι. Ενώ συνέχισαν με ταξίδια στις Κυκλάδες όταν το επέτρεπαν τα γυρίσματα του Σασμού. Η Δανάη Παππά και η Βέρα Μακρομαρίδου μπαίνουν ξανά στο κλίμα του Σασμού από την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε η παραγωγή της σειράς δεν βιάζεται και πολύ. Αφού η προβολή είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και η ηθοποιός έχει δηλώσει για τη σχέση τους:

«Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν κάνουμε σχέση. Δεν ήμασταν τόσο φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε δουλέψει μαζί πιο παλιά. Χόρευα σε ένα μαγαζί που συμμετείχε ως backstage dancer. Χορεύω τα πάντα. Η βασική μου σπουδή είναι στο μπαλέτο και σύγχρονο. Κάπως ήρθαν τα πράγματα μετά από χρόνια. Πρώτη φορά συγκατοικώ με κάποιον. Είναι μια καθημερινότητα και η ρουτίνα του καθενός μας που πρέπει λίγο να την συνδυάσουμε κάπως. Είναι πολύ ωραίο γιατί συζητάμε και πολύ οι δυο μας. Ό,τι εμπόδιο βρίσκεται το συζητάμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Lazaris (@lambros_lazaris)