Δημήτρης Αλεξάνδρου: έτσι ονειρεύεται να είναι σαν πατέρας (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 09:40

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε λίγους μήνες και να κρατήσουν στη αγκαλιά τους το μωράκι τους

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αρκετά λιτός στα σχόλιά του για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη. Σε αντίθεση με την ίδια που μοιράζεται τα πάντα στον λογαριασμό της στο Instagram με τους ακολούθους της.

Η Influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περνάει λίγο δύσκολα αυτό το διάστημα. Όπως περιγράφει στις δημοσιεύσεις της, ταλαιπωρείται από εμέτους και ζαλάδες.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την άλλη περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι του, χωρίς να γνωρίζει ακόμη το φύλο του. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό story σχετικά με τη συμπεριφορά των μπαμπάδων ανάλογα αν το μωράκι τους είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.

Βέβαια δεν ανέφερε αν θα προτιμούσε να αποκτήσει γιο ή κόρη, αφού το πρώτο ζητούμενο δεν είναι αυτό.

 

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της influencer, δείχνουν να είναι καλά μεταξύ τους. Αν και οι υποχρεώσεις τους έχουν πολλές φορές διαφορετικούς προορισμούς.

Ενώ η Ιωάννα Τούνη λόγω της κατάστασής της δεν μπορεί να ανταποκριθεί για ένα διάστημα σε όλα τα καλέσματα. Οπότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παρουσιάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις μόνος.

Οι δυο τους με ορισμένες κινήσεις έβαλαν τέλος στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Ο Δημήτρης μέχρι τώρα ήταν λιτός στις δημοσιεύσεις του στο Instagram, οι οποίες περιορίζοντας σε επαγγελματικά post. Δεν είχε αναφέρει ως τώρα κάτι για την Ιωάννα και την εγκυμοσύνη.

Ο παρουσιαστής θέλησε να αφιερώσει ένα τραγούδι στην σύντροφό και μητέρα του παιδιού του, Ιωάννα Τούνη. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Αφού σε βρήκα δε σ’ αφήνω». Με την Ιωάννα να ανταποκρίνεται αμέσως.

φωτογραφίες: InstagramNdp