Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το μήνυμα όλο νόημα στην Ιωάννα Μαλέσκου

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 10:30

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση για το μέλλον του στο Mega αλλά αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε στην ερώτηση δημοσιογράφων για το τηλεοπτικό του μέλλον για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

«Έχω συμβόλαιο με το Mega. Αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και η Ελένη μια παρουσιάστρια που ξυπνώντας το πρωί κάνω τον σταυρό μου κι ευχαριστώ το Θεό που βρίσκομαι εκεί».

Φυσικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν παρέλειψε να στείλει και τα δικά του φιλιά στην Ιωάννα Μαλέσκου:

«Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Βασικά δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου αυτές οι απαντήσεις από το δρόμο, από αυτά… Ας το αφήσουμε εδώ, όλα καλά, φιλάκια κι από μένα, όλα καλά».

Η Ιωάννα μαλέσκου πριν από λίγες ημέρες είχε στείλει το δικό της μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα από την εκπομπή της ύστερα από τα σχόλια του για τα ελληνικά της

“Αυτό το Μάτι του Κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει δώσει και μια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό, το οποίο σημαίνει. Αλλά με μεγάλη μου χαρά ή θα του κάνω ένα tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για το τι ακριβώς σημαίνει, για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις, ούτε όμως οφείλουμε να έχουμε γνώσεις. Κι αν όντως μπει στο Μάτι του Κυκλώνα εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται στ’ αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου”