Δημήτρης Παπανώτας: Απάντησε στη Μαρία Σολωμού – «Στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν της τα λένε όλα!»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Φεβρουαρίου 2023 12:14

Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σολωμού για τον ίδιον.

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή «Έλεος» του MEGA και έκανε αναφορά στον δημοσιογράφο του «Happy Day» του Alpha, Δημήτρη Παπανώτα.

Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια τόνισε ότι αισθάνεται πως ο Παπανώτας την αντιπαθεί. «Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσουρε τα εξ αμάξης.

Ο καθένας έχει την άποψή του για τον άλλον και δεν είμαστε θεμιτοί από όλους. Δεν θα μπορούσα για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μιλήσω τόσο έντονα και με πάθος και να έχω συναίσθημα αρνητικό από κάτω, εκτός αν έκανα κάτι παραβατικό», είπε η Σολωμού.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Παπανώτας απάντησε μέσα από την εκπομπή του Alpha.

«Τι επιμονή είναι αυτή καλέ! Μα, στο κομμωτήριο που ενημερώνεται δεν της τα λένε όλα! Δεν βγήκα και είπα πως την αγαπάω, να βγούμε μαζί με τον Mente Fuerte να τα πιούμε;

Εν τω μεταξύ, αυτό το μαλλί κάτι της προκαλεί γιατί αρχίζει και ξύνεται στον αέρα. Δεν είναι ωραίο αυτό. Το κάνει για να το φουντώνει ή γίνεται από νεύρα;», ανέφερε αρχικά.

Και o Παπανώτας συνέχισε λέγοντας: «Για όσα είπε για τα προβλήματα και τον ψυχολόγο άκουσε τα εξ αμάξης, όχι για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι. Για το ότι πιστεύει ότι τη σιχαίνομαι, απάντησα πως ‘όχι, δεν τη σιχαίνομαι’. Τόσο απλά».

Και κατέληξε λέγοντας: «Πάντως, αν θυμάστε, και που με έστελνε στον ψυχίατρο, πάλι δεν της είπα τα εξ αμάξης. Είπα ότι εγώ έχω σταθερές επιλογές στη ζωή μου και άρα δεν χρειάζομαι βοήθεια από ειδικό. Είμαι σταθερός από τα 20 μου.

Όταν όμως είναι γνωστό ότι στη ζωή σου ζεις ένα ομιχλώδες τοπίο και οι επιλογές σου αλλάζουν, εκεί ίσως να χρειάζεσαι βοήθεια χωρίς και πάλι να είναι βέβαιο. Όταν είσαι ένας σταθερός άνθρωπος, τι βοήθεια να χρειαστείς;».