Δούκισσα Νομικού – Ελένη Φουρέιρα: πονοκέφαλος από τις χαμηλές πτήσεις! Οι επόμενες κινήσεις του ΣΚΑΪ

28 Μαρτίου 2021 09:30

Η μεταγραφή τους ανακοινώθηκε μετά βαΐων και κλάδων. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι περίμενε πολλά από τις δύο.

Εντυπωσιακές παρουσίες που γράφουν υπέροχα στον φακό, με δικό τους κοινό, αλλά φτάνουν αυτά για την επιτυχία;

Στον ΣΚΑΪ σίγουρα ήλπιζαν σε κάτι διαφορετικό και πλέον ο προβληματισμός είναι έντονος και για την Ελένη Φουρέιρα και για τη Δούκισσα Νομικού.

Ήδη υπάρχουν φωνές και για το House of Fame και για το Super MakeOver. Όμως δεν είναι και τόσο απλό για το κανάλι να πει ότι κόβει τα δύο προγράμματά του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Δούκισσα ήταν η πρώτη που έκλεισε στον σταθμό του Φαλήρου. Και έπεσε απευθείας στα βαθιά, αφού ανέλαβε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στο The Voice.

Τα νούμερα χωρίς τον Λιανό στην παρουσίαση ήταν πιο χαμηλά. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έριξαν το φταίξιμο στη Δούκισσα, αφού δεν είχε το ταμπεραμέντο του Λιανού.

Στον ΣΚΑΪ όμως δεν απογοητεύονται. Ποντάρουν στο Super MakeOver, αλλά κι εκεί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν.

Και εδώ κάποιοι ρίχνουν περισσότερο το φταίξιμο στην παραγωγή και στον προγραμματισμό. Όχι στη Δούκισσα που είναι περισσότερο στα νερά της σε αυτήν την εκπομπή.

Όμως, δύο στα δύο και μάλιστα σε διάστημα 2-3 μηνών δεν είναι και ιδανικό ξεκίνημα.

Μερικοί μίλησαν ακόμη και για διαζύγιο με τη Δούκισσα. Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό της είναι κλειστό και τελειώνει το 2022. Δεν σπάει τόσο εύκολα όσο θα περλιμεναν ορισμένοι.

Στο House of Fame δείχνουν ότι δικαιώνονται εκείνοι που μιλούσαν για έμπειρο παρουσιαστή και όχι την Ελένη Φουρέιρα που πρώτη φορά θα αναλάμβανε τέτοιο ρίσκο.

Ακόμη μία εντυπωσιακή παρουσία, εξαιρετική τραγουδίστρια αλλά δεν είναι όλοι για όλα. Κι εκεί υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης. Αλλά ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να δημιουργήσει ρήγμα με την Panik στην οποία ανήκει η παρουσιάστρια και όλη η κριτική επιτροπή.

Όμως τα νούμερα δεν είναι αυτά που περίμεναν στο Φάληρο. Οπότε τα σενάρια να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα το μουσικό ριάλιτι δίνουν και παίρνουν.

Πηγή: εφημερίδα Spirto