Δούκισσα Νομικού: Μένει, τελικά, στο «Πρωινό»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Σεπτεμβρίου 2022 08:55

Αλλαγή δεδομένων στο «Πρωινό» αναφορικά με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία φαίνεται πως τελικά θα παραμείνει στην εκπομπή αν και όλα έδειχναν ότι ήταν αποφασισμένη να αποχωρήσει!

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» έπειτα από μόλις δεκατέσσερις ημέρες, που ήταν πολύ δύσκολες για εκείνη.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 κινητοποιήθηκαν άμεσα και συζήτησαν ανοιχτά μαζί της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατάφεραν να τη μεταπείσουν και έτσι θα συνεχίσει κανονικά στην πρωινή εκπομπή.

Οι φήμες φούντωσαν χθες όταν δεν εμφανίστηκε στο πλατό με αποτέλεσμα να υποθέσουν οι περισσότεροι ότι αποχωρεί, ενώ γινόταν λόγος για σύγκρουση με τον Λιάγκα.

Παράλληλα, υπήρχαν πληροφορίες για διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή και απασχόλησή της σε άλλο πρόγραμμα του καναλιού.

Η παρουσιάστρια αρχικά ήταν ανένδοτη στο να αποχωρήσει. Εντούτοις φαίνεται πως άλλαξε γνώμη έπειτα από την κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1.

Πάντως, πηγές αναφέρουν ότι κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια ανταλλάγματα και μάλιστα γίνεται λόγος για μεγάλες αλλαγές από τη Δευτέρα όταν το «Πρωινό» βγει και πάλι στον «αέρα».

Το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, θα είναι κρίσιμο για την οριστική απόφαση της Νομικού και από το κανάλι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν πως δεν θα φύγει καθώς θέλουν να την κρατήσουν στο πόστο της.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής, η Νομικού απουσίαζε από τη θέση της, με τον Λιάγκα να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι είχε μία άλλη επαγγελματική υποχρέωση.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Νομικού μετά από λίγες ημέρες στο πλευρό του Λιάγκα επρόκειτο να αποδεσμευτεί από την πρωινή εκπομπή αλλά όχι όμως από το κανάλι.

Πλέον, άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις από τη Δευτέρα οπότε και εκτιμάται ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.