Ελένη Ράντου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την απεργία των ηθοποιών

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2023 13:15

Ελένη Ράντου: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα για την απεργία των ηθοποιών

Η Ελένη Ράντου μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση όπως οι άλλοι ηθοποιοί, με συνέπεια να δεχτούν τα «πυρά» του Σπύρου Μπιμπίλα.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την ηθοποιό έξω από το θέατρο Διάνα, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν γιατί δεν απέργησε.

«Μην στέκεστε στο κουτσομπολιό, ενδιαφερθείτε για το ζήτημα των ηθοποιών που έχουν τα χίλια δίκια. Είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών» αρκέστηκε να δηλώσει η Ελένη Ράντου.

Σπύρος Μπιμπίλας για την Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν απέργησαν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν;»

Σπύρος Μπιμπίλας για την Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν απέργησαν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν;»

Τα βέλη του έριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά της Κάτιας Δανδουλάκη και της Ελένης Ράντου, οι οποίες δεν συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις των ηθοποιών

«Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλακη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών (αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργάνων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους.. Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές! Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξάλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά.

Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της (που σημειωτέον δεν συμμετείχαν στην Γ.Σ. όπου ενδεχομένως θα μας ανέπτυσσαν τον προβληματισμό τους) θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο κ να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φοβο; Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πως φοβούνται να της πουν το αυτονοητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το κάνεις!» έγραψε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Όσο για την αγαπητή και αξιόλογη Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρό της παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του Σεη …» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.