Έλλη Κοκκίνου:Αισθανόμουν αποτυχημένη ως σύζυγος και μητέρα

Συντάκτης: Newsroom

19 Δεκεμβρίου 2023 09:23

Έλλη Κοκκίνου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Κύπρο – Η τούρτα αποκάλυψε την ηλικία της

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για την πορεία της στο τραγούδι, τον χωρισμό της αλλά και τον γιο της, ο οποίο βρίσκεται πλέον στην εφηβεία.

Για το διαζύγιό της: «Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξα, είχα και την βοήθεια ειδικού».

Στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπόγρη και στο γεγονός πως μετά τον χωρισμό τους δεν έγινε γνωστή κάποια επόμενη σχέση.

«Ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεται», απάντησε η Έλλη Κοκκίνου.

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αλέξανδρο: «Όταν ήταν μικρός εκνευριζότανε πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει», είπε η Έλλη Κοκκίνου.