Ευαγγελία Μουμούρη: «Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα»

Συντάκτης: Newsroom

7 Δεκεμβρίου 2022 16:00

Ευαγγελία Μουμούρη: «Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύζυγό της, τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν αλλά και για άλλα μικρά της μυστικά.

Αληθεύει ότι έχει συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για να κάνει το σύμφωνο συμβίωσης; Η Ευαγγελία Μουμούρη απαντά: «Ισχύει. Μιλούσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και κάτι λέγαμε με την Άση. Και κάποια στιγμή της λέω «σκέφτομαι να κάνω σύμφωνο συμβίωσης». Μου λέει «να το κάνεις την τάδε ημερομηνία». Λέω εντάξει. Γιατί να μην το προφυλάξω;».

Επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχεται ότι την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης πήγε στο δημαρχείο με μαγιό και γούνα. «Είπαμε ότι τελικά δεν θα γίνει εκείνη την ημέρα, τσατίστηκα με τον άντρα μου και λέω ας πάω κολυμβητήριο. Φοράω το μαγιό, μια φόρμα από κάτω και μια ψεύτικη γούνα, γιατί έκανε κρύο. Και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «έλα, λύθηκε το θέμα, σε 10 λεπτά εκεί».

Στη στήλη «Ναι ή Όχι», η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχεται ότι έχει πει ναι σε δουλειά μόνο για τα λεφτά και το μετάνιωσε πικρά, ότι έχει συμμετάσχει σε παράσταση ή σήριαλ που τώρα αναρωτιέται πώς άντεξε αλλά και πως έχει «σπάσει» δίαιτα στις πρώτες 24 ώρες.

Ευαγγελία Μουμούρη: Ξεσπά εναντίον των κακοποιητικών συμπεριφορών στον καλλιτεχνικό χώρο

Η Ευαγγελία Μουμούρη έχει μιλήσει ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του θεάτρου και στέκεται δίπλα στα θύματα διάσημων ηθοποιών που τους έχουν καταγγείλει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την οργή της εναντίον όλων όσων χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να κακοποιούν ανθρώπους στο χώρο του θεάτρου

Με όλα αυτά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, στον χώρο της υποκριτικής, αν είχατε παιδί, θα το συμβουλεύατε να αλλάξει επαγγελματικό πλάνο;

Θεωρώ πως είναι ανεπίτρεπτο να μεταφέρουμε τις φοβίες μας σε έναν νέο άνθρωπο με όνειρα και φιλοδοξίες. Μόνο χαρά νιώθω που ο χώρος μου είναι από τους πρώτους που κατάφεραν να ξεκινήσουν ένα ξεκαθάρισμα συμπεριφορών και ακυρώσεων προσωπικοτήτων. Τέτοιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας υπάρχουν σε όλους του επαγγελματικούς χώρους. Δεν έχουμε την πρωτοκαθεδρία! Στον ιατρικό χώρο, στο δικαστικό σώμα, στο σούπερ μάρκετ, στα τηλεοπτικά κανάλια, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν επαγγελματίες που βάλλονται και που ποτέ δεν θα καταφέρουν να μιλήσουν. Γνωρίζετε πως στα πανεπιστήμια υπάρχουν κορίτσια που εκβιάζονται από καθηγητές για να υπογράψουν το διδακτορικό τους;

Όλα αυτά σας τα λέω για να στηρίξω την απόλυτη θέση μου. Ο χώρος μας είναι ένας μαγικός χώρος. Παίρνουμε μια γραμμένη σελίδα και δημιουργούμε χαρακτήρες, συναισθήματα. Δημιουργούμε ζωή. Ανάμεσα μας υπάρχουν γενναίοι άνθρωποι που όρθωσαν το ανάστημα τους και είπαν στο άδικο, «φτάνει. Ως εδώ». Είναι ένας ζηλευτός χώρος και ελπίζω να γίνει παράδειγμα σε όλους.

Η ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 κατέρρευσε όταν άρχισε να μιλά για τις αποκαλύψεις γύρω από το όνομά του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα έζησε στη δίκη του.