Ευγενία Σαμαρά: «Είπαν στη γιαγιά μου “η Ευγενία έχασε το παιδί” και κόντευε να πάθει τρία εγκεφαλικά»

19 Δεκεμβρίου 2021 09:20

Ευγενία Σαμαρά: «Είπαν στη γιαγιά μου "η Ευγενία έχασε το παιδί" και κόντευε να πάθει τρία εγκεφαλικά»

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στον καναπέ του Dot κι έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, για τον Σασμό, για την σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη και την ασχολία της με το Instagram.

Ευγενία Σαμαρά: «Είπαν στη γιαγιά μου “η Ευγενία έχασε το παιδί” και κόντευε να πάθει τρία εγκεφαλικά».

«Όταν μου είπαν να παίξω στο Σασμό δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη. Είναι το ταίριασμα. Είναι το σιάξιμο, ο Σασμός και το χρησιμοποιούν στην Κρήτη όταν μετά από μια βεντέτα οι οικογένειες τα βρίσκουν, που είναι κάτι δύσκολο».

Οι εξελίξεις στον Σασμό  θα είναι συγκλονιστικές

«Θα επέλθει ο Σασμός, αλλά επειδή είναι σειρά θα περάσει καιρός μέχρι να επέλθει. Μην το περιμένεις σύντομα. Δεν ξέρω αν θα πάει για δεύτερη σεζόν. Υπάρχει βέβαια μια σκέψη. Δεν περίμενα τον χαμό που έχει γίνει. Εγώ στη σειρά έχω χάσει ένα παιδί και έπαιρναν τη γιαγιά μου και της έλεγαν “η Ευγενία έχασε το παιδί” και η γιαγιά μου κόντεψε να πάθει τρία εγκεφαλικά. Πήρε κάποιος που έβλεπε τη σειρά, αλλά μέχρι να καταλάβει η γιαγιά ότι πρόκειται για τη σειρά κόντευε να την χάσουμε. Στην Κρήτη που πήγαμε, στις πλατείες εκεί που κάναμε σκηνή, υπήρχαν 500 κινητά που μας τραβούσανε. Με πολλή αγάπη ο κόσμος και το λέω εγώ που δεν το έχω ξαναζήσει. Μου αρέσει που η Στέλλα που υποδύομαι γιατί είναι μια γυναίκα πολύ σημερινή, καθημερινή, δικηγόρος. Μου φαίνεται αληθινά ανθρώπινη. Να σας πω ότι εγώ τώρα στη σειρά έχω μια μια σχέση με έναν γιατρό που μας συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί. Θα περάσει δύσκολα το ζευγάρι».

Για την δεύτερη σεζόν της σειράς είπε

«Δεν ξέρω αν θα πάει δεύτερη σεζόν. Αλήθεια. Φαντάζομαι ότι υπάρχει αυτή η σκέψη. Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό με τον Σασμό. Ήμουν σίγουρη ότι οι Κρητικοί θα μπούνε πάρα πολύ αλλά δεν περίμενα όλον αυτόν τον χάμο που έχει γίνει».

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη

«Ο Γιάννης έχει κάτι μαγικό. Έχει μια φυσική ευγένεια που δεν την έχω συναντήσει σε άλλον άνθρωπο. Είναι έμφυτα τρομερά ευγενής. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που δεν αγχώνεται σε αντίθεση με εμένα. Στο τέλος της ημέρας δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον άλλον άνθρωπο. Με βοηθάει πάρα πολύ” και συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό. Μπορώ να σου πω για εμένα. Τον γουστάρω πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Περνάω υπέροχα. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Γελάω πολύ μαζί του. Νιώθω ότι βρήκα έναν πολύ ολοκληρωμένο άνθρωπο. Είμαι ολοκληρωμένη κι εγώ κι είμαστε μαζί. Μαζί εξελισσόμαστε».

Η σχέση της με τα social media

«Με τα social media έχω πολύ καλή σχέση, τα χρησιμοποιώ. Είναι μέρος της δουλειάς μου και από αυτό βιοπορίζομαι κιόλας. Ξοδεύω 45 λεπτά την ημέρα. Έχω στο κινητό χρονόμετρο. Όταν περνάει το 45λεποτο μου κλείνει τα social. Στην καραντίνα εννοείται ξόδευα πολύ παραπάνω χρόνο»