Φαίη Σκορδά: Γιατί χάλασε η φιλία της με την Μπαρμπαρίγου

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 08:50

Φαίη Σκορδά: Γιατί χάλασε η φιλία της με την Μπαρμπαρίγου

Ώρα για δουλειά για τη Φαίη Σκορδά. Οι διακοπές τελειώνουν και πλέον τα… κεφάλια μέσα προκειμένου να βγει στον αέρα και πολύ δυναμικά η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ. Με τις συσκέψεις να ξεκινούν και τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά.

Η Φαίη Σκορδά θέλει να είναι όλα στην εντέλεια με την έναρξη της εκπομπής. Η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, εκτός αν η παρουσιάστρια κάνει την έκπληξη και ξεκινήσει μαζί με όλο το νέο πρόγραμμα του σταθμού στις 29 Αυγούστου. Κάτι πάντως που θεωρείται δύσκολο (αλλά όχι ακατόρθωτο).

Η νέα εκπομπή της Φαίης ίσως σημάνει και το τέλος μίας μεγάλης φιλίας. Απίστευτο; Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο λόγος για τη φιλία της με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η Σκορδά είχε μιλήσει με την Μπαρμπαρίγου για να είναι μαζί της στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημoσιεύματα, οι δύο τους όχι μόνο τα είχαν πει αλλά και τα είχαν βρει.

Δεν ήταν τυχαίες οι αναφορές των δημοσιευμάτων για συμφωνία. Αφού και στον ΣΚΑΪ θεωρούσαν ότι το θέμα ήταν τελειωμένο. Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν.

Στις συζητήσεις με το κανάλι παρουσιάστηκε εμπλοκή, αφού η Μπαρμπαρίγου είπε ότι δεν μπορούσε να είναι κάθε μέρα στην εκπομπή, κάτι που δεν γνώριζε η Φαίη. Και δεν είχε γίνει καμία αναφορά στις κουβέντες τους.

Το σοκ για τη Σκορδά ήρθε όταν κατάλαβε ότι πίσω από τις αρνήσεις της Αργυρώς βρισκόταν ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως έχουμε αναφέρει, η σχέση του πρώην ζευγαριού (και στη ζωή και στην τηλεόραση πλέον) δεν είναι και η καλύτερη. Και τρελάθηκε όταν έμαθε την πρόταση του Λιάγκα στην Μπαρμπαρίγου να μην πάει στον ΣΚΑΪ, αλλά στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό.

Η σχέση της με τον πρώην σύζυγο και συμπαρουσιαστή ήταν παγωμένη με το διαζύγιό της με τον ΑΝΤ1. Πλέον πάγωσε ακόμη περισσότερο, παρά τα όσα λέγονται μπροστά στις κάμερες. Τώρα και η φιλία με την Αργυρώ πάει… περίπατο.