Φαίη Σκορδά: Το «χρυσό» Instagram της παρουσιάστριας – Πόσο κοστίζει μια ανάρτηση;

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουλίου 2022 15:07

Φαίη Σκορδά: Το «χρυσό» Instagram της παρουσιάστριας - Πόσο κοστίζει μια ανάρτηση;

Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” σε δημοσίευμά της πριν από κάποιο καιρό είχε κάνει γνωστά τα ποσά που ζητούν διάσημοι Έλληνες της τηλεόρασης ή του Instagram για να διαφημίσουν κάτι στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με άλλους η Φαίη είναι η πιο “οικονομική”.

H παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media.

Η Φαίη Σκορδά, έχει πάνω από 1.000.000 followers και λειτουργεί περισσότερο με «πακέτα». Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για ένα πακέτο έξι αναρτήσεων, ζητά 22.000 ευρώ, δηλαδή 3.600 ευρώ την ανάρτηση.

Ο τιμοκατάλογος της Μαλέσκου στο Instagram

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Ιωάννα Μαλέσκου που μετρά μόνο 271.000 followers, χρεώνει ακριβά τις αναρτήσεις της.

Ένα απλό post το κοστολογεί από 4.000 έως 7.000 ευρώ, ένα post με βίντεο 6.000 ευρώ, ένα story 1.000 ευρώ και ένα διαγωνισμό 7.000 ευρώ.

Ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog επί εποχές Alpha ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί και δεν βρισκόταν πια στην πρώτη γραμμή, είχε ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να έφτανε να “πουληθεί” έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Μετά την επιστροφή της, λοιπόν, στην ελληνική τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη έχει μείνει πιστή στα 10.000-15.000 ευρώ ανάλογα την συμφωνία, το προϊόν και το post.