Γη της ελιάς – Μάρω Κοντού: «Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις. Θα σας τινάξει στον αέρα»

Συντάκτης: Newsroom

18 Σεπτεμβρίου 2022 14:26

Γη της ελιάς - Μάρω Κοντού: «Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις. Θα σας τινάξει στον αέρα»

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η Μάρω Κοντού μίλησε για τον ρόλο της στη «γη της Ελιάς» αλλά και έκανε και αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega.

Η ηθοποιός προανήγγειλε ένα χωρισμό, ένα νέο έρωτα, ένα θάνατο και κάποιες συλλήψεις.

«Ο νέος κύκλος θα είναι όλο εκπλήξεις. Θα σας τινάξει στον αέρα. Ξέρω ότι χωρίζει ένα ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπημένο και γλυκό. Ξέρω ότι συλλαμβάνονται κάποιοι, ξέρω ότι γεννιέται ένας καινούριος φανταστικός έρωτας που δεν τον περιμένει κανείς, ξέρω ποια γυναίκα πεθαίνει…

Είπα αρκετά παιδιά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πολλά περισσότερα. Η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ φειδωλή όταν πάω να τη ρωτήσω κάτι» είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού.

Ιφιγένεια Πιερίδου: «Η Ευτυχία και ο Κουράκος έρχονται κοντά στη Γη της Ελιάς»

Η Ιφιγένεια Πιερίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», υποδυόμενη την Ευτυχία.

Η Ιφιγένεια Πιερίδου μιλώντας στο περιοδικό mytv αποκαλύπτει πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας της μετά τον φόνο του Ανέστη ενώ επιβεβαιώνει το spoiler και για το νέο έρωτα που προκύπτει εντελώς απρόσμενα!

Έχει καταλήξει η Ευτυχία αν θέλει να είναι με τον Αποστόλη η να δώσει μία ευκαιρία στον Άρη, που την πολιορκεί;

«Θα σου πω μόνο ότι καμιά φορά ο έρωτας έρχεται κάπως απρόσμενα, όπως ακριβώς και στη ζωή. Η Ευτυχία θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει και δεν της είχε περάσει ούτε για μία στιγμή από το μυαλό».

Απ’ ό,τι ξέρουμε, αυτόν τον έρωτα τον βρίσκει στο πρόσωπο του αστυνόμου Κουράκου…

«Η Ευτυχία και ο Κουράκος, όντως, έρχονται πιο κοντά, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. (Γελάει.)»

Η Ευτυχία, μέσα από αυτή τη σχέση, βρίσκει την πραγματική ευτυχία;

«Υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσουν και, επίσης, η Ευτυχία έχει έναν πλατωνικό έρωτα με αυτόν τον άνθρωπο, που δεν έχει ολοκληρωθεί – και δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό ποτέ»

Έχει αισθήματα για τον Γιώργη ή είναι ένα μέρος σχεδίου μα να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις για τον φόνο του Ανέστη;

«Η Ευτυχία δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ποτέ ή να καταστρώσει κάποιο σχέδιο για να παρακολουθεί τις έρευνες. Το μόνο που θέλει είναι να ομολογήσει».

Πώς σου φαίνεται που απέναντι από τη «Γη της ελιάς» θα παίζει ο «Γλυκάνισος», με την αδελφή σου, Ελένη Πιερίδου;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν διχαστεί λίγο οι δικοί μας άνθρωποι γιατί δεν ξέρουν ποια θα πρωτοβλέπουν. (Γελάει.) Εύχομαι να τα πάει πάρα πολύ καλά».

«Η γη της ελιάς»: Η Μυρτάλη… χαμένη ανάμεσα σε Χρήστο και Αλέξη!

Καθηλωτικός αναμένεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΜΕGA «Η γη της ελιάς», η οποία θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες αύριο, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Στο σίριαλ του MEGA «Η γη της ελιάς», θα προκύψει ερωτικό τρίγωνο, που θα φέρει εντάσεις και ανατροπές.

Έρωτες, πάθη και μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέα διλήμματα και καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζουν να οδηγούν σε αδιέξοδο. 

Ο λόγος φυσικά για τη Μυρτάλη, η οποία θα βρεθεί ανάμεσα σε Χρήστο και Αλέξη. Η κατάσταση δεν θα αργήσει να ξεφύγει και όλα θα αλλάξουν.

Όλα θα αρχίσουν μετά το παθιασμένο φιλί του Αλέξη με τη Μυρτάλη στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Εκείνη μέχρι τότε όποτε τον έβλεπε το έβαζε στα πόδια και απειλούσε συνεχώς τη Μαργαρίτα πως αν την πλησίαζε ξανά τότε θα του έκανε καταγγελία.

Και ξαφνικά, η ίδια έκανε στροφή 180 μοιρών και όρμησε σχεδόν και τον φίλησε.

Ο Αλέξης για καιρό είχε εμμονή με τη Μυρτάλη, κάτι που δεν το έχει ξεπεράσει. Ωστόσο, η Μυρτάλη αρχίζει να έχει αισθήματα για τον Αλέξη, κάτι που δεν μπορεί να αποδεχτεί.

Προσπαθεί να εξηγήσει στον Αλέξη ότι αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτα, εκείνος, όμως, αρνείται να το καταλάβει, όπως πάντα.

Θα κάνει τα πάντα για να την πλησιάσει και να την κάνει δικιά του. Η Μυρτάλη, την ίδια στιγμή, κυνηγάει τον Χρήστο, ο οποίος την απορρίπτει συνεχώς.

Τότε, εκείνη, που έχει αλλάξει χαρακτήρα από όταν απέκτησε χρήματα και εξουσία, αποφασίζει να αλλάξει τακτική και να εκμεταλλευτεί τον Αλέξη προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Φυσικά, παίζει μαζί του προκειμένου να τον εκδικηθεί!

Την ίδια στιγμή πολιορκεί τον Χρήστο, ενώ εκείνος εξακολουθεί να έχει τις αμφιβολίες του.

Η Μυρτάλη θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο άντρες και μπερδεμένη δεν θα ξέρει ποιον να επιλέξει.