Γιάννης Στάνκογλου: «Φλερτάρω με τα πάντα, με έναν ωραίο συνεργάτη, με μια γυναίκα, με έναν άντρα»

24 Ιανουαρίου 2021 17:00

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες» μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τις «Άγριες Μέλισσες» ως Θωμάς  ο Κυπραίος. Σε συνέντευξη του αποκαλύπτει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

«Το φλερτ και βέβαια συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή μου. Το φλερτ το ζω καθημερινά. Φλερτάρω με τα πάντα, με έναν ωραίο συνεργάτη, με μια γυναίκα, με έναν άντρα. Μέσω του φλερτ επικοινωνείς βαθιά με τον άλλο, αναδεικνύεις χιούμορ και ζωντάνια. Μέχρι εκεί όμως, μένω στο φλερτ» δηλώνει με ειλικρίνεια.

«Έβαλα το πρώτο μου ένσημο στα 14»

«Έχω μεγαλώσει στον Περισσό και κατάγομαι από τον Έβρο, όπου περνούσα τα καλοκαίρια μέχρι τα 15 μου. Αν μου έρχεται μια λέξη στο μυαλό για την παιδική μου ηλικία, είναι «ελεύθερα» παιδικά χρόνια. Έχω μία μικρότερη αδελφή, η οποία είναι παντρεμένη, με τρία παιδιά και ζει στη Λάρισα. Θυμάμαι πολύ παιχνίδι, αλάνες και χώμα, εξερευνήσεις, φεύγαμε από τον Περισσό και πηγαίναμε με τα ποδήλατα στη Νέα Ιωνία και αργότερα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά… Με τους φίλους μου ήμουν πολύ δεμένος και ζούσαμε τη ζωή μας ωραία. Στα 14 μου έβαλα το πρώτο μου ένσημο, σε οικοδομή μαζί με τον πατέρα μου, και από τότε δεν σταμάτησα να δουλεύω – 33 χρόνια τώρα. Ευτυχώς, ανακάλυψα το θέατρο και με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ».

Παντρεμένος εδώ και χρόνια με τη σκηνοθέτη Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 11χρονη Φοίβη και τον 6χρονο Φίλιππο. Τι θα ήθελε να πάρουν από εκείνον και τι από τη μητέρα τους;

«Αυτό που θα ήθελα να πάρουν από μένα είναι ο ενθουσιασμός μου. Βουτάω στα βαθιά από μικρό παιδί, δεν κρατάω πολλά πράγματα, προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Αυτά εύχομαι να πάρουν από μένα. Από την Αλίκη θα ήθελα να πάρουν τα πάντα, την επιμονή της και την αγάπη της για τα πράγματα».

Θα τον δούμε να ξανασυνεργάζεται με τη σύζυγό του; «Έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί και μπορεί στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε. Θέλουμε πολύ. Αλλά βλέπεις πώς είναι τα πράγματα και πόσο πλήττεται η Τέχνη…».