Γιάννης Στάνκογλου: selfie με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

23 Απριλίου 2022 08:10

Γιάννης Στάνκογλου: selfie με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν παρών στο γεύμα που παρέθεσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν παρέλειψε να βγάλει selfie μαζί της. Την οποία και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Γιάννης Στάνκογλου: selfie με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στη Θράκη βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, την Μεγάλη Πέμπτη το πρόγραμμά της είχε επίσκεψη στον Έβρο όπου είχε επαφές με τοπικούς φορείς.

Παραδοσιακό γεύμα προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου παρέθεσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι Αρχών και πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας από τους χώρους της τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του επιχειρείν.

Στο γεύμα παρακάθισαν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωάννης Τσιόπλος. Ο διοικητής της ΧVI Μεραρχίας Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο ερμηνευτής παραδοσιακών τραγουδιών Ευάγγελος Δημούδης. Η πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Διδυμοτείχου Χρυσούλα Κυρούδη-Τσακιράκη, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο Χρήστος Παπαζηλάκης, εκπρόσωπος της βιομηχανίας γάλακτος “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ”. Ο Ιωάννης Παυλούδης, εκπρόσωπος της μεταποιητικής βιομηχανίας τροφίμων “Ελληνική Οικοαγροτική Α.Ε, ο Δημήτρης Αρβανιτίδης, δάσκαλος. Η Αγγέλα Γιαννακίδου που ίδρυσε το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κιτσικούδης, ο Πασχάλης Συριτούδης αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ακόντιο Κώστας Γκατσιούδης, ο Απόστολος Τσομπανούδης, από τα Εκκοκιστήρια Ερυθροπόταμου. Ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Ζησάκης και ο Σταμάτιος Τσίρνας, από τον κλάδο της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο του γεύματος, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έβγαλε και selfie με τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος την ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram.