Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του Survivor για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης

Συντάκτης: Newsroom

18 Μαΐου 2023 17:11

Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του Survivor για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης

Στην κάμερα του T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, με αφορμή την αθωωτική απόφαση υπέρ του, αναφέρθηκε στην καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης που έγινε σε βάρος του από 16χρονη μαθήτρια τον Δεκέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ο ίδιος μπει στο Survivor, του ασκήθηκε δίωξη, για την οποία ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021 και από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις που του καταλογίζονταν.

Στις 5 Μαΐου ο Γιώργος Κατσαούνης αθωώθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας.

«Νιώθω πάρα πολύ δικαιωμένος, το να έχεις μια τέτοια ρετσινιά είναι πολύ άσχημο, ειδικά για έναν άνδρα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Είχα δεχθεί κάποιες επιθέσεις στο διαδίκτυο αλλά ευτυχώς σε μικρό βαθμό, γιατί ο κόσμος κατάλαβε από την αρχή ότι δεν έκανα κάτι. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και το διαχειρίστηκα καλά. Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα μπορούσε να οδηγηθεί ακόμα και στην αυτοκτονία, να θρηνούσαν κάποιοι γονείς το παιδί τους», επισημαίνει.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά το περιστατικό ήμουν διστακτικός με τις δημόσιες εμφανίσεις. Όταν παιδιά μου ζητούσαν να φωτογραφηθούμε, τους έλεγα: ελάτε με τους γονείς σας. Μου είχε κάτσει πολύ άσχημα. Όταν βγαίνεις από το ριάλιτι και βλέπεις «ο βιαστής», «ο παιδεραστής», χάνεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου», εξομολογείται ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Δε γνωρίζω τι κάνει ο καθένας πίσω από την πόρτα του σπιτιού του ή τι ήθελε από μένα. Μπορεί να το έκαναν για δημοσιότητα ή για κάποιο χρηματικό ποσό. Δε ρώτησα, ούτε θέλω να έχω κάποια επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Πήγαν να με βάλουν στη φυλακή χωρίς να φταίω, θα τους πλησιάσω κιόλας; Μπορεί να με καταγγείλουν ξανά», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Κατσαούνης.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, Αδαμάντιος Μπασάρας, ο οποίος δήλωσε: «Μετά από 2μιση χρόνια τηλεδικών και δημόσιας διαπόμπευσης ήρθε η ώρα της δικαίωσης στα ελληνικά δικαστήρια. Ο κύριος Κατσαούνης δικαιώθηκε, γιατί δεν διέπραξε καμία αξιόποινη πράξη».