Γιώργος Καβακάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να έκλεψε ρύζι η Πελαγία στο Survivor»

16 Φεβρουαρίου 2022 10:08

Γιώργος Καβακάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να έκλεψε ρύζι η Πελαγία στο Survivor»

Ο Γιώργος Καβακάκης μίλησε στον Σκάι για την απόφαση της συντρόφου του, Πελαγίας Καζολέα, να πάρει μέρος στο Survivor λίγο καιρό αφότου χειρουργήθηκε στο πόδι. Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν οι κατηγορίες του Σπύρου Μαρτίκα για την κλοπή φαγητού.

Γιώργος Καβακάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να έκλεψε ρύζι η Πελαγία στο Survivor»,

Η επέμβαση στο πόδι

«Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μία φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Πριν μπει έκανε μία επέμβαση, πολύ πρόσφατη, οπότε μιλούσαμε με τους γιατρούς για το αν μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά δεν είναι για να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις τραντάγματα και χτυπήματα γιατί δεν είχαν κλείσει και τα ράμματα. Πήραμε λοιπόν την έγκριση του γιατρού και μπήκε στο παιχνίδι».

Το Survivor

«Η Πελαγία δεν μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικήτρια, μπήκε για να ζήσει την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα την πειράξει αν αποχωρήσει».

Η γνωριμία τους

«Με την Πελαγία δουλεύαμε στον ίδιο όμιλο. H Πελαγία με είχε δει, εγώ βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό και μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς και παρόλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, από τις αντιδράσεις της εγώ μπορώ να την καταλάβω».