Γιώργος Κοτανίδης: Προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο του ηθοποιού στο «Γεννηματάς»

Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 2020 10:12
Γιώργος Κοτανίδης: Προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο του ηθοποιού στο «Γεννηματάς»

Η έρευνα, την οποία διενεργεί ο διευθυντής της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής, Ηρακλής Τσίπρας, ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες που έγιναν από συγγενείς και συναδέλφους του γνωστού ηθοποιού, για «λάθη» που πιστεύουν πως έγιναν, παρουσιάζοντας επιπλοκή μετά το χειρουργείο.
Ο 74χρονος ηθοποιός τον περασμένο Δεκέμβρη είχε μπει στο νοσοκομείο για μία επέμβαση στο έντερο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Πριν από την εισαγωγή του στο «Γεννηματάς» είχε προηγηθεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για ειλεό, ο οποίος τελικά δεν χρειάστηκε επέμβαση. Μετά την επέμβαση που έκανε στο έντερο, προκλήθηκαν επιπλοκές, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει. Ο ηθοποιός υπέστη περιτονίτιδα και στη συνέχεια εκδήλωσε σηψαιμία, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του πριν από μία περίπου εβδομάδα.
Με τις καταγγελίες που έγιναν από συναδέλφους του, όπως ο Κώστας Αρζόγλου, διατάχθηκε έρευνα και στο «Γεννηματάς» εξετάζουν προσεκτικά όλο το ιστορικό του ηθοποιού κατά τη νοσηλεία του, αναζητώντας τυχόν παραλείψεις ή τυχόν ιατρικό λάθος. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες.