Γιώργος Λιάγκας: Γιατί ο παρουσιαστής τίναξε στον αέρα το Πρωινό για την επόμενη σεζόν!

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 11:30

Ο μιντιάκιας: οριστικό το διαζύγιο για Λιάγκα και Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκείνος που αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε συνύπαρξή του με την Φαίη Σκορδά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αφήνοντας στον αέρα όλη την πρωινή ζώνη.

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 στο πλευρό της Φαίη Σκορδά μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί αφού δημοσιογράφος κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης της πρωινής εκπομπής και να την ανεβάσει στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η επιθυμία του ΑΝΤ1 ήταν η εκπομπή να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ως δίδυμο με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να παραμένουν μαζί για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στην οποιαδήποτε συνύπαρξή του με την Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη και ξεκαθάρισε στο κανάλι πως δεν θα δεχτεί κάτι που να θυμίζει τη φετινή σεζόν.

Η πρόταση που έκανε ο ΑΝΤ1 στον παρουσιαστή μετά την άρνησή του να συνυπάρξει με τη Φαίη Σκορδά ήταν να αναλάβει την μεσημεριανή Ζώνη του καναλιού και να κάνει μία εκπομπή στα πρότυπα της Τατιάνας Στεφανίδου με έμφαση στα κοινωνικά θέματα οπου ο δημοσιογράφος κυριολεκτικά τα παίζει στα δάχτυλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν και πάλι κάθετα αντίθετος στην οποιαδήποτε μετακίνηση του από την πρωινή ζώνη αφού όπως ξεκαθάρισε στο κανάλι δεν θέλει να περνάει όλο το χρόνο του μέσα σε ένα κτίριο και επιθυμεί να εργαστεί στην πρωινή ζώνη ώστε να έχει ελεύθερη όλη την ημέρα του.

Η πρόταση πλέον που υπάρχει στο τραπέζι είναι να αναλάβει την ζώνη 12:00 με 2:00 το μεσημέρι και να βρεθεί απέναντι από τη Ζήνα Κουτσελίνη ώστε να καταφέρει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της πρωινής ζώνης.

Όμως όλα αυτά γίνονται κυριολεκτικά χωρίς τον ξενοδόχο αφού η Φαίη Σκορδά ακόμα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα και η ίδια δεν επιθυμεί η πρωινή ζώνη του ANT1 να σπάσει στα δύο και να της δοθούν δύο μόνο ώρες τηλεοπτικού αέρα.