Η Αφροδίτη από τον Λέοντα δημιουργεί αστάθεια στα προσωπικά και τα οικονομικά

Συντάκτης: Newsroom

28 Αυγούστου 2022 07:45

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα επηρεάζουν τα συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα προκαλεί έλλειψη κατανόησης γύρω μας. Η προσωπική μας ζωή επηρεάζεται άμεσα από την συγκεκριμένη όψη. Καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε συναισθήματα και ανάγκες. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως ο άνθρωπός μας δεν κατανοεί βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική αποστασιοποίηση και ψυχρότητα. Καλό είναι να βρούμε την απαιτούμενη ισορροπία, έτσι ώστε να κατανοήσουμε και τις διαφορετικές απόψεις χωρίς να υπερβάλλουμε ή να απογοητευόμαστε.

Επίσης πρέπει να μείνουμε μακριά από συντηρητικές και αυστηρές αντιλήψεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική μας ζωή. Σε οικονομικές υποθέσεις, είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί. Καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε συμφωνίες και συνεργασίες. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε τα οικονομικά και τις προτεραιότητές μας. Αλλάζοντας τον τρόπο που ξοδεύουμε χρήματα ή που τα επενδύουμε σε υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δίνοντας μας την δυνατότητα να ασχοληθούμε με υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα και το χώρο της δουλειάς μας.

Ενώ αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στα χρονικά περιθώρια και τον τρόπο δράσης μας. Η μέρα ευνοεί να ασχοληθούμε με την φυσική μας κατάσταση. Καθώς ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τα ενεργειακά μας αποθέματα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά επικριτικές συμπεριφορές και γκρίνια. Που θα ενοχλήσουν τόσο στο εργασιακό περιβάλλον όσο και στη σχέση μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσουμε με πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες στον χώρο της δουλειάς. Ξαφνικές ευκαιρίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σύμφωνα με το myastro. Οι οποίες θα μας δώσουν την δυνατότητα να ασχοληθούμε με αντικείμενα που μας ενδιαφέρουν. Αλλά και να βελτιώσουμε την οικονομική μας κατάσταση.