Η Alicia Keys γιορτάζει 20 χρόνια

2 Ιουνίου 2021 14:40

Η βραβευμένη με 15 βραβεία GRAMMY® και παγκοσμίως γνωστό μουσικό icon, η Alicia Keys, τιμά το άλμπουμ από το οποίο ξεκίνησαν όλα, το “Songs In A Minor”, καθώς τον Ιούνιο σηματοδοτείται η 20ή επέτειο του εμβληματικού, πρωτοποριακού και βραβευμένου άλμπουμ με GRAMMY®,  “Songs In A Minor”. Για τον εορτασμό της 20ης επετείου, η Panik Records / Sony Music θα κυκλοφορήσει μια ειδική 20th Anniversary Edition του διαχρονικού άλμπουμ. Τα τραγούδια στο “Songs In A Minor (20th Anniversary Edition)” διαθέτουν δύο ακυκλοφόρητα bonus tracks, το “Foolish Heart” και το “Crazy (Mi Corazon)” από τις αρχικές ηχογραφήσεις του άλμπουμ.

Το “Songs In A Minor (20th Anniversary Edition)” θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά την Παρασκευή 4 Ιουνίου και περιλαμβάνει το “Fallin’- ALI Soundtrack Version” και το I Won’t (Crazy World) που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα στο 10η επέτειο του Physical Deluxe format.

Η Keys ξεκίνησε τον εορτασμό της 20ης επετείου την περασμένη εβδομάδα στα Billboard Music Awards με μια μαγευτική εμφάνιση και τραγούδησε hits από το άλμπουμ, όπως το “Piano & I“, “How Come You Don’t Call Me“, “A Woman’s Worth” και κορυφώθηκε με μια δυναμική και δραματική απόδοση του single της “Fallin“.