Η αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο φέρνει περιορισμούς κι εμπόδια

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 07:45

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει συναισθηματικά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Οι συνθήκες στην προσωπική μας ζωή μπορεί να μας προβληματίσουν με την αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Καθώς προκύπτουν εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να δείξουμε απελευθερωμένα τα συναισθήματά μας. Γεγονός είναι πως ίσως νιώθουμε πως το ταίρι μας παίρνει αποστάσεις δημιουργώντας ψυχρό κλίμα στη σχέση. Είναι προτιμότερο να δείξουμε στωικότητα και υπομονή. Αντιμετωπίζοντας με ωριμότητα και ψυχραιμία κάθε δυστροπία ή δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος μας.

Διαφορετικά, σε περίπτωση που αντιδράσουμε μπορεί να προκύψει οριστική απομάκρυνση που θα μας απογοητεύσει. Σε ότι αφορά δημιουργικά ενδιαφέροντα που μας κεντρίζουν την προσοχή είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Τα οποία δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά, να δουλέψουμε μεθοδικά και να δείξουμε ώριμη στάση κερδίζοντας την εμπιστοσύνη προσώπων που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στους Ιχθύες

Εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ταξιδέψουμε πνευματικά καθώς στο πρακτικό κομμάτι της ζωής φαίνεται σκληρό. Τα εξάγωνα που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Άρη από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε στην επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και έχουν οικονομικές προεκτάσεις. Καλό είναι να δείξουμε αποφασιστικότητα και να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας όπου χρειάζεται αξιοποιώντας ιδέες που είναι ευφάνταστες και διορατικές.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύοντας τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις σύμφωνα με το myastro. Εσωστρέφεια και κυκλοθυμία εντείνουν τα σκαμπανεβάσματα και δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά δίνοντας λύσεις σε εκκρεμότητες του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Προσοχή και πρόσωπα που μπορεί να μας προσεγγίζουν καθώς είναι εύκολο να εξιδανικεύσουμε κάθε συμπεριφορά με λάθος τρόπο.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύοντας το ψυχικό σθένος και τον δυναμισμό μας. Υποθέσεις που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να κλείσουν με επιτυχία. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Κριό απογειώνοντας την ενεργητικότητά, το πάθος, τον δυναμισμό μας.