Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 07:45

Γεγονότα του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχολογία μας καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και συνεχίζει την πορεία της προς τον Ερμή

Ο συναισθηματισμός απογειώνεται όταν η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και ξυπνάει μνήμες και ανασφάλειες. Που έχουμε καλά κρυμμένες μέσα μας. Αναδύονται φόβοι και απωθημένα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αφού πρώτα αποδεχτούμε την ύπαρξή τους. Σημαντικό είναι να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε ενδιαφέροντα που μπορεί να λειτουργήσουν θεραπευτικά για την ψυχή μας αποφεύγοντας την εσωστρέφεια που θα μας εγκλωβίσει στην κυκλοθυμία.

Σε πρακτικό επίπεδο, εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Καθώς οφείλουμε να τακτοποιήσουμε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε ότι και αν κάνουμε. Γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που μας χαρακτηρίζει. Εσωτερισμός, διαλογισμός και δημιουργικές δράσεις θα λειτουργήσουν εξισορροπητικά σε ότι προκαλεί αναταράξεις στην ψυχή μας.

Η Σελήνη μέσα στην ημέρα σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή από την Παρθένο

Αναγκάζοντάς μας να δούμε την πραγματικότητα με απότομο τρόπο. Πρόσωπα μέσα από το χώρο της δουλειάς δεν αποκλείεται να φέρουν αντιρρήσεις. Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά και την στάση μας. Οφείλουμε να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα και να εναρμονίσουμε φαντασία και λογική. Με σκοπό να είμαστε αποτελεσματικοί σε ότι αναλαμβάνουμε. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά διαμάχες και αντιδικίες σύμφωνα με το myastro. Καθώς είναι εύκολο να αντιπαρατεθούμε διαφωνώντας με πρόσωπα που επανέρχονται στη ζωή μας απαιτώντας να έχουν και πάλι διαφορετικό ρόλο.

Το παρελθόν δεν μπορεί να μας καθορίσει, όμως θα πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και να μείνουμε μακριά από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Ακόμα καλό είναι να θυμόμαστε πως είναι προτιμότερο να ακούμε την διαφορετική άποψη αφού θα μας φέρει σε επαφή με μία άλλη πτυχή του ζητήματος που πιθανά αντιμετωπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση οι συνομιλίες θα πρέπει να είναι σε ήρεμους τόνους αποφεύγοντας συναισθηματικά και ξεσπάσματα και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.