Η αστρική συνθήκη του Άρη εκτοξεύει την ψυχολογία των ζωδίων της γης και του νερού

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 07:45

Το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει την ψυχολογία των ζωδίων της γης και του νερού

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ψυχολογία των ζωδίων της γης και του νερού. Μπορούμε να επιδιώξουμε καλύτερες οικονομικές απολαβές στην επαγγελματική μας ζωή. Έχουμε επιμονή και υπομονή ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Καθώς αντιλαμβανόμαστε πως ήρθε η ώρα να ανταμειφθούμε για την προσφορά και τον επαγγελματισμό μας. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Και να διεκδικήσουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους. Που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.

Στην προσωπική μας ζωή το πάθος και ο αισθησιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Γιατί αντιλαμβανόμαστε πως δείχνοντας τα συναισθήματα και βιώνοντας τις στιγμές η σχέση μας ανανεώνεται. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να μας προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζονται με τον μαγνητισμό και την γοητεία που εκπέμπουμε. Ακόμη υπέροχες στιγμές μπορούμε να περάσουμε και με πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό

Δίνοντας μας την ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Νιώθουμε την ορμητικότητα και τον δυναμισμό να κυριαρχούν. Ενώ δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε επιλογές και αποφάσεις που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω του παρορμητισμού και της απερισκεψίας που κάνουν την εμφάνισή τους. Και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε λογικά διοχετεύοντας ορθολογικά την ενέργειά μας. Διαφορετικά πιθανό είναι να προκληθούν εντάσεις σε σχέσεις που είναι καταλυτικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Λέοντα ομορφαίνει τις στιγμές και δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό περιβάλλον στην προσωπική μας ζωή. Επιτυχημένες μπορεί να είναι και οι οικονομικές συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν. Γιατί τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε αντιλαμβάνονται τις ανάγκες μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Κριό απογειώνοντας την αισιοδοξία και την θετική διάθεση σύμφωνα με το myastro. Σημαντικές ευκαιρίες σε επίπεδο καριέρας και γνωριμιών μπορεί να προκύψουν που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Προσοχή σε υπερβολές και σε εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν έντονα.