Η γη της ελιάς: Η Αρετή (και η περιουσία της) στα δίχτυα του αδίστακτου Θανάση

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Η Αρετή (και η περιουσία της) στα δίχτυα του αδίστακτου Θανάση

Ένας νέος έρωτας θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον στη Γη της Ελιάς. Ένας έρωτας όμως που όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος όσο κι αν εκείνη δεν βλέπει ότι ο άνδρας που αγαπά δεν είναι τίποτα άλλο από ένας κοινός απατεώνας.

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στον δεύτερο κύκλο. Η Αρετή είναι πιο μόνη από ποτέ έπειτα από τον γάμο της Βασιλικής και την αναχώρηση του Στέφανου για την Ισπανία. Με τον Στάθη οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από ψυχρές. Το αντίο και του γιου της, του Στέφανου, αποτελεί για την Αρετή τη χαριστική βολή.

Μέσα στη μοναξιά της, η παρουσία ενός άνδρα δείχνει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει τη ζωή της. Να ερωτευθεί ξανά και να γυρίσει νέα σελίδα. Μόνο που ο Θανάσης δεν είναι αυτό που δείχνει, στη σειρά του Mega. Όταν τάζει έρωτες στην Αρετή στο τέλος την απογοητεύει.

Η πρωταγωνίστρια, αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, αναζητά από κάπου να πιαστεί. Ο επιχειρηματίας από την πλευρά του φαίνεται αποφασισμένος να κάνει μία νέα αρχή στη Μάνη. Επενδύει την περιουσία που κέρδισε από την πρώην σύζυγό του και σχεδιάζει ένα τεράστιο επαγγελματικό άνοιγμα. Έχοντας βάλει στο μάτι και την περιουσία της Αρετής.

Η Αρετή στέκεται στο πλάι του και τον στηρίζει. Είναι γοητευμένη μαζί του και πιστεύει πως βρήκε τον άνθρωπο που θα περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Παρόλο που γνωρίζει ότι είναι ο πρώην της Αναστασίας, δεν πτοείται. Γιατί η Αναστασία την προειδοποιεί αλλά εκείνη δεν ακούει κανέναν και τσακώνεται μαζί της.

Ο Θανάσης, όμως, κρύβει πολλά μυστικά. Είναι ένας άνθρωπος επιπόλαιος, που κοιτάζει την καλοπέρασή του. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, εγκατέλειψε την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας την ημέρα του γάμου τους…

Στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, θα δούμε πως ο Θανάσης ξενοκοιτάζει. Φλερτάρει και με άλλες γυναίκες στη Μάνη, τάζοντας δεξιά κι αριστερά έρωτες. Η Αρετή εθελοτυφλεί και δέχεται την απιστία για δεύτερη φορά στη ζωή της…