Η γη της ελιάς: Η Ασπασία δίνει τη χαριστική βολή στον Δημοσθένη

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία δίνει τη χαριστική βολή στον Δημοσθένη

O Δημοσθένης έχει κάνει τη ζωή όλων στη Γη της Ελιάς άνω κάτω. Μπορεί να δείχνει το καλό πρόσωπό του, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας αδίστακτος μαφιόζος.

Στη Γη της Ελιάς η κατάσταση με τον ξάδερφο του Στάθη δεν θα αργήσει να ξεφύγει. Αν και κρύβει πολύ καλά τις παρανομίες του και το σκληρό πρόσωπό του, πολλοί υποφέρουν από τη συμπεριφορά του. Και πιο πολύ από όλους η σύζυγός του η Ασπασία. Η οποία δέχεται όλες τις προσβολές του και την κακοποίηση από τον άνδρα της. Κάνει υπομονή, αλλά κι αυτό έχει κάποια όρια. Και όταν αντιληφθεί ότι κινδυνεύει το παιδί της, τότε ξεσπά και γίνεται από πρόβατο… λύκος! Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να δώσει εκείνη τη χαριστική βολή στον Δημοσθένη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Δημοσθένης θα συνεχίσει να σκορπά τον τρόμο στη Μάνη, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των γύρω του. Οι επικίνδυνες αποστολές του συνεχίζονται, με το κύκλωμα να μεγαλώνει. Ο Κωνσταντίνος αισθάνεται αδύναμος να τον εμποδίσει και όλα οδεύουν προς την απόλυτη καταστροφή.. Κανείς δεν είναι πια σε θέση να τον σταματήσει. Ή μάλλον, κάποιος μπορεί να τον εμποδίσει…

Τα τελευταία spoilers θέλουν την Ασπασία να ξεσπά έντονα από τη στάση του συζύγου της.

Για πρώτη φορά, θα αποβάλλει τον φόβο και θα βάλει τον Δημοσθένη στη θέση του. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως εκείνη να ορίσει το τέλος του.

Αιτία για το ξέσπασμά της θα είναι το παιδί τους και συγκεκριμένα η κόρη τους. Όταν η Ασπασία καταλάβει ότι θα μπλέξει σε επικίνδυνα μονοπάτια, τότε αλλάζει τελείως χαρακτήρα. Έχει ως αποκλειστικό στόχο της να τη σώσει αδιαφορώντας για οποιοδήποτε κόστος. Ακόμη και να γίνει φόνισσα.

Πλέον, δεν φοβάται τον σύζυγό της, ούτε θέλει να τον κρατήσει κοντά στην οικογένειά της. Τον θεωρεί υπαίτιο για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η κόρη τους. Και κάνει τα πάντα για να τον ξεφορτωθεί με κάθε κόστος.

Έτσι, φτάνει στο σημείο να σκοτώσει τον Δημοσθένη και να καταδικαστεί για το έγκλημα αυτό. Το τέλος του Δημοσθένη βάφεται με αίμα από δικό του άτομο και όλοι αναπνέουν ξανά στη σειρά του Mega.