Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί να σκοτώσει την Αρετή!

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί να σκοτώσει την Αρετή!

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Και μάλιστα κάποιοι ήρωες υπεράνω υποψίας θα κινδυνεύσουν πάρα πολύ. Η ζωή τους κρέμεται από μία κλωστή έστω κι αν εκείνοι δεν το γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Αρετή.

Στη Γη της Ελιάς ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, Οι οποίοι σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους. Μάλιστα δίπλα σε αυτή την ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους είχαν δίπλα τους και το μωρό τους.
Όλοι ήταν χαρούμενοι με την κατάληξη αυτής της σχέσης, αφού το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Όλοι; Καλύτερα να πούμε σχεδόν όλοι. Κι αυτό γιατί η Αρετή δεν ήθελε με τίποτα να γίνει αυτός ο γάμος. Και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τον διαλύσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Αρετή αποφασίσει να βάλει σε άμεση εφαρμογή το σχέδιό της. Δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι η εγγονή της μεγαλώνει στους Στεφανέους! Η μόνη λύση για να την φέρει κοντά της, είναι να διαλυθεί αυτός ο γάμος.

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, η Αρετή φέρνει εις πέρας το κακό της σχέδιο.

Σύμφωνα με το TiVi και την Μαρία Μεταξητινού, η Αρετή “ρίχνει” μια άλλη γυναίκα δίπλα στον Φίλιππο. Με σκοπό φυσικά η Βασιλική να τον πιάσει στα πράσα. Η Αρετή γνωρίζει ότι η κόρη της δεν θα συγχωρήσει ούτε θα ανεχτεί αυτήν τη συμπεριφορά. Δεν πρόκειται να δεχθεί με τίποτα την απιστία κι έτσι θα τον διώξει κακήν κακώς.
Το σχέδιο αυτό εκμυστηρεύεται στην Ασπασία, καθώς είναι η μόνη που εμπιστεύεται. Εκείνη την συμβουλεύει να μείνει μακριά από το ζευγάρι και να μην ξεπερνάει τα όρια. Η Αρετή, φυσικά, δε την ακούει και φέρνει σε δύσκολη θέση την κόρη της…
Τα νέα φτάνουν παντού στη Μάνη. Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια και ξεφτιλίζει την μητέρα της παντού. Μόλις ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ασπασία συνέβαλε στο σχέδιο της Αρετής, ξεσπάει άσχημα, στη σειρά του Mega.
Απειλεί τόσο την γυναίκα του, όσο και την Αρετή, πως εάν δε συμμορφωθούν, θα πάρει δραστικά μέτρα! Αυτή η στάση του εξοργίζει την Αρετή, η οποία έρχεται σε ρήξη μαζί του, προκαλώντας τον ακόμη περισσότερο… Ο Δημοσθένης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και την απειλεί έμμεσα πως θα την σκοτώσει!