Γη της ελιάς: Οι καυτές σκηνές Μυρτάλης και Αλέξη στην πισίνα

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Οι καυτές σκηνές Μυρτάλης και Αλέξη στην πισίνα

Οι εξελίξεις στο φινάλε του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς ήταν καταιγιστικές. Και με την έναρξη του δεύτερου θα γίνουν απρόβλεπτες, αφού οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Στη Γη της Ελιάς η εωρτική ζωή της Μυρτάλης θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ειδικά έπειτα από το καυτό φιλί που θα δώσει με τον Αλέξη στον γάμο του Φίλιππου με τη Βασιλική. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται αρκετά.

Η Μυρτάλη έχει αρχίσει να αποκτά ερωτικά συναισθήματα για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει στη σειρά του Mega. Το κανάλι πριν από λίγες μέρες έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, το οποίο είναι γεμάτο με ανατροπές. Έρωτες, πάθη και δολοφονίες έρχονται στη συνέχεια της σειράς με τους πρωταγωνιστές να κινδυνεύουν.

Η Μυρτάλη ενδίδει στους πόθους της και περνάει καυτές ερωτικές νύχτες με τον Αλέξη στη Γη της Ελιάς. Μετά το παθιασμένο τους φιλί στον γάμο της Βασιλικής, η κοπέλα δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ξέρει ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορεί να τον διαγράψει.

Ο Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού το σύμβολο του πόθου του επιτέλους του έδωσε σημασία. «Κάποτε σε φοβόμουν», ομολογεί η Μυρτάλη στον Αλέξη λίγο πριν οι δυο τους περάσουν ένα ερωτικό βράδυ στην πισίνα, όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ της σειράς.

Η κατάσταση, όμως, γρήγορα θα ξεφύγει, αφού η Μυρτάλη θα μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Θα βρεθεί ανάμεσα στον Χρήστο και τον Αλέξη. Αυτό που, όμως, ξεχνάει εξαιτίας των παρορμητικών της ενστίκτων, είναι ότι ο Αλέξης είναι επικίνδυνος και ο Χρήστος δεν θα είναι ποτέ ασφαλής, αν μάθει ότι η Μυρτάλη τον διεκδικεί.

Η αλήθεια όμως δεν πρόκειται να αργήσει να βγει στην επιφάνεια. Και τότε τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα για τον Χρήστο. Ο Αλέξης δεν θέλει κανέναν ανταγωνιστή για τη Μυρτάλη στα πόδια του.