Λιάντου – Σκουρλέτης: γιόρτασαν τα γενέθλιά του στις πρώτες τους κοινές διακοπές (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 08:50

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: συνεχίζουν τις βουτιές τους στην Ελαφόνησο (φωτογραφίες)

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης περνούν μερικές από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μετρούν λίγους μήνες που είναι ζευγάρι και αυτό είναι το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί. Η Γη της Ελιάς τους έφερε κοντά κι εκτός από επαγγελματική επιτυχία γνώρισαν και την προσωπική.

Βέβαια μέχρι τώρα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’αυτό και δεν ποζάρουν μαζί σε φωτογραφίες, εκτός από αυτές της σειράς του Mega.

Οι πρώτες κοινές διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου απολαμβάνουν το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι. Ενώ μαζί τους βρίσκεται και όλη η παρέα τους από τη Γη της Ελιάς. Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, η Ιφιγένεια Πιερίδου, ο Διονύσης Παπανδρέου, η Αντιγόνη Νεοφύτου και ο Νίκος Μέλλος.

Όλοι τους έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με στιγμιότυπα από την παραλία και την διασκέδασή τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Και όλη η παρέα της Αρεόπολης δείχνει να είναι στα καλύτερά της. Γεμίζουν τις μπαταρίες τους γιατί σε λίγες ημέρες ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς.

Την αποκάλυψη για τις διακοπές τους την έκανε αρχικά  ο Ραφαήλ Καρυωτάκης. Καθώς ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τους Αλέξανδρο Σκουρλέτη, Νίκο Μέλλο, Αφροδίτη Λιάντου, Αντιγόνη Νεοφύτου και Ιφιγένεια Πιερίδου σε παραλία της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Αφροδίτη Λιάντου όσο ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης κοινοποίησαν φωτογραφίες τους από την παραλία. Και οι δυο τους άφησαν καρδιές στα σχόλια ο ένας του άλλου.

Χθες το βράδυ η παρέα γιόρτασε τα γενέθλια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη. Με την Αφροδίτη Λιάντου να είναι φυσικά αυτή που του προσέφερε την τούρτα έκπληξη για να σβήσει τα κεράκια του σε εστιατόριο στις Σπέτσες. Όλοι μαζί του τραγούδησαν για τα χρόνια πολλά με πρώτη και καλύτερη την αγαπημένη του.