Η γη της ελιάς spoiler: έτσι πέφτει στα δίχτυα της Εύας ο Στάθης

8 Φεβρουαρίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: έτσι πέφτει στα δίχτυα της Εύας ο Στάθης

Η Εύα Δήμα έρχεται στη Γη της Ελιάς, με αποτέλεσμα να αλλάξει όλη η ζωή του Στάθη Καπερνάρου. Μαγεύεται από την Εύα και βυθίζεται σε ένα ειδύλλιο εκρηκτικό!

Η γη της ελιάς spoiler: έτσι πέφτει στα δίχτυα της Εύας ο Στάθης.

Η νέα ηρωίδα θα επισκεφτεί την Μάνη, ύστερα από τον θάνατο της γιαγιάς της. Στο όνομά της υπάρχουν αρκετά χωράφια, τα οποία θα θελήσει να εκμεταλλευτεί, για να χτίσει μία τουριστική μονάδα.

Η γιαγιά της άφησε τα χωράφια αυτά στην εγγονή της, η οποία, ως πολιτικός μηχανικός, έχει λαμπρά σχέδια για την περιοχή. Πολύ σύντομα θα γνωρίσει τον Στάθη Καπερνάρο, νιώθοντας ιδιαίτερα γοητευμένη.

Ο Στάθης θα θαμπωθεί τόσο από την ομορφιά της, όσο και από τον δυναμικό της χαρακτήρα. Πράγματι, ο λόγος που θα την ερωτευτεί τρελά θα είναι επειδή η Εύα μοιάζει… στην Ιουλία!

Ο Στάθης βλέπει στην Εύα αρκετές ομοιότητες με την Ιουλία, με αποτέλεσμα να την ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή. Φυσικά, ο έρωτάς του για την Ιουλία δε θα σβήσει ποτέ. Η Εύα θα παραδοθεί στο ερωτικό του κάλεσμα, χωρίς να γνωρίζει το ένοχο παρελθόν του…

Η Αρετή θα φτάσει στα όριά της. Ο σύζυγός της, παρόλο που επέστρεψε στο σπίτι, δηλώνει ξεκάθαρα πως δε θέλει καμία σχέση μαζί της. Η άφιξη της Εύας στη Μάνη θα φέρει μία σειρά από ανατροπές που θα ταράξουν τους πρωταγωνιστές.