Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την άγνωστη ερωτική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Η Αυτοκαταστροφή Σου»

Συντάκτης: Newsroom

7 Μαρτίου 2024 11:08

Την Κατερίνα Κακοσαίου υποδέχθηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε Γίνεται» η Ναταλία Γερμανού. Η νεαρή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3), μιλώντας για την αγάπη και την πορεία της στη μουσική, καθώς και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο.

Με αφορμή την καλεσμένη της, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να αποκαλύψει την άγνωστη ερωτική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Η Αυτοκαταστροφή Σου», που κυκλοφόρησε ο Γιάννης Πλούταρχος το 2005.

«Αυτό ήταν το τραγούδι του πατέρα της που έλεγα πριν στο Κατερινάκι ότι έχω ένα παρελθόν μαζί του. Ακούστε την ιστορία αυτού του τραγουδιού», ανέφερε αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η παρουσιάστρια του Alpha και ξεκίνησε την περιγραφή της.

«Τον έχω βασανίσει, τον έχω πονέσει. Τον αγαπώ φρικτά αλλά από ανασφάλεια τον βασανίζω αυτόν τον άνθρωπο μέχρι που κάποια στιγμή κάνει μπαμ, τα βροντάει, βάζει τα ρούχα του σε ένα σακβουαγιάζ και φεύγει», αφηγήθηκε στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα.

«Από τότε έκλεισε το κινητό του και ξανάνοιξε δέκα χρόνια μετά που ήταν πια αργά. Αυτό το τραγούδι αφιερωμένο, αγόρι μου. Ευχαριστώ και συγνώμη», κατέληξε χαριτολογώντας στην περιγραφή της η Ναταλία Γερμανού, προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής της.