Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

22 Αυγούστου 2022 07:45

Τα άτομα του στενού περιβάλλοντος προσφέρουν την κατάλληλη βοήθεια καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο. Κάνοντας έτσι έντονη την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η ανάγκη να στραφούμε στην οικογένεια και να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που νιώθουμε πως βρίσκονται κοντά μας είναι εντονότερη από πότε. Επιδιώκουμε να είμαστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο. Συνθήκη που μας χαρίζει σταθερότητα και θαλπωρή. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν αποκλείεται να προέρχεται από καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο μυαλό. Εσωστρέφεια και κυκλοθυμία κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα.

Η ημέρα ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία

Καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Το ένστικτο μας θα παίξει κυρίαρχο ρόλο καθώς μας βοηθά να επιλέξουμε το καλύτερο δυνατό για μας. Αλλά και να αξιοποιήσουμε τα κινητά μας με ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό αυξάνοντας την αισιοδοξία και την ανάγκη να προχωρήσουμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Πρωτοβουλίες που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική μας ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξουν. Αφού νιώθουμε πώς μπορούμε με γοργά βήματα να επιτύχουμε τα όνειρά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολικές προσδοκίες σύμφωνα με το myastro. Που μπορεί να δημιουργηθούν καθώς δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα στο μέγεθος της.

Είναι σημαντικό να μην μεγαλοποιούμε τα όνειρά μας και να μην περιμένουμε αποτελέσματα που δεν είναι εφικτό να υπάρξουν. Αμετροέπεια και αλαζονεία είναι πιθανό να προκαλέσουν ένταση στις οικογενειακές σχέσεις καθώς οι αντιδράσεις μας θα ενοχλήσουν πρόσωπα που είναι κομβικά για εμάς. Ας θα αξιοποιήσουμε την ημέρα για να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που μας δίνονται, για να λύσουμε ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια, για να νιώσουμε όμορφα με πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά χωρίς υπερβολές και πομπώδεις συμπεριφορές.