Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

10 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια

Η επικοινωνία είναι ο πρωταγωνιστής για σήμερα. Είναι σημαντικό να έρθουμε σε επαφή με το περιβάλλον που κινούμαστε. Ιδιαίτερα θέλουμε να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον πού μπορούμε να περάσουμε χαλαρές στιγμές μαζί τους.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων μας βοηθά να κατασταλάξουμε σε αποφάσεις που είναι σημαντικές. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μόνο σε ότι αφορά πληροφορίες που δεν ευσταθούν για αυτό καλό είναι να τις φιλτράρουμε αρκετά.

Εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες έχουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθώς οι ευκαιρίες που μας δίνονται είναι καθοριστικές. Καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε γιατί είναι βέβαιο ότι θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά μας. Αισθηματικά, επιδιώκουμε να φλερτάρουμε και να έρθουμε σε επαφή με νέα πρόσωπα που μας γεμίζουν χαρά. Η κοινωνική μας ζωή αυξάνεται και αυτό μας φέρνει πιο κοντά με άτομα που μπορούμε να επικοινωνήσουμε και μας κεντρίζουν πνευματικά το ενδιαφέρον.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύες οδηγώντας σε ένα πρωινό με υπερβολική κινητικότητα και διάθεση.

Αυτό θα πρέπει να μετριαστεί ιδιαίτερα σε ότι αφορά μετακινήσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα. Παράλληλα καλό είναι να μην υπερβάλλουμε απέναντι σε πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον καθώς μπορεί να τους δυσαρεστήσουμε με τη συμπεριφορά μας. Η αλαζονεία και η έπαρση δεν πρέπει να είναι χαρακτηριστικά της διάθεσης μας ώστε να αποφευχθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στον στενό περίγυρό.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Φροντίζοντας να σταθεροποιήσει την διάθεση μας και να μας χαρίσει ωριμότητα και λογική. Η έκφραση των σκέψεών μας γίνεται μέσα από την ανάγκη να δημιουργήσουμε μία σταθερή κατάσταση σε όλα τα παιδιά των πιέσεων μας. Όμορφες στιγμές μπορεί να υπάρχουν σε κοινωνικό επίπεδο καθώς οι προσκλήσεις δεν αποκλείονται. Μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Και θα πρωταγωνιστήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

myastro