Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έλιωσε τα σίδερα με το μικροσκοπικό της μαγιό!

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουνίου 2022 13:20

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η εκπληκτική ομοιότητα με την μητέρα της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο fashion icon ακόμα και με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Η πρώην κριτής του Next Top Model ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φορώντας ένα μαγιό που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα προκαλώντας εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έλιωσε τα σιδερά με το μικροσκοπικό της μαγιό! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έλιωσε τα σιδερά με το μικροσκοπικό της μαγιό! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έλιωσε τα σιδερά με το μικροσκοπικό της μαγιό! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έλιωσε τα σιδερά με το μικροσκοπικό της μαγιό!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μιλήσει για τα μυστικά ομορφιάς της και πως έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες που κόβουν την ανάσα:

«Είμαι πολύ συνεπής και ακολουθώ μια ιεροτελεστία πρωί και βράδυ. Όχι μόνο λόγω της δουλειάς, αλλά γιατί φροντίζω τον εαυτό μου γενικά. Καθημερινά φοράω κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και, φυσικά, αντηλιακό. Μόλις επιστρέψω στο σπίτι, καθαρίζω σχολαστικά την επιδερμίδα μου και απλώνω ένα σέρουμ.

Προσέχω πολύ το δέρμα μου και τα μαλλιά μου. Έχω τεράστια εμμονή με το αντηλιακό και την κρέμα μου και θέλω να είμαι σίγουρη πως περιποιούμαι σωστά τα μαλλιά μου και δε θα καταστραφούν.

Πλένομαι κάθε πρωί και βράδυ με σαπούνι και δε σκουπίζομαι ποτέ με πετσέτα, γιατί μπορεί να έχει μικρόβια. Κάνω μάσκες και πίλινγκ με ζάχαρη και μέλι ενώ αν νιώθω το δέρμα μου πολύ ξηρό ή είμαι πολύ κουρασμένη, βάζω λάδι καρύδας και κοιμάμαι».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που Ηλιάνα Παπαγεωργίου κολάζει κυριολεκτικά τους followers της με τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις και κυρίως με τα…ανύπαρκτα μαγιό της!