Ιωάννα Λίλλη: “Με τα παιδιά θέλω να συζητάμε τα πάντα” – τι αποκαλύπτει για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

2 Μαΐου 2019 20:00

“Mε τα παιδιά μου θέλω να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Θέλω να συζητάμε τα πάντα μαζί και να στέκομαι δίπλα τους. Μου αρέσει να θέτω όρια μέσα στο σπίτι και σε αυτό το κομμάτι είμαι πιο αυστηρή από τον Θοδωρή. Επειδή ο άντρας μου είναι ευρωβουλευτής και λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, είναι λογικό να είμαι εγώ αυτή που θα βάλω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να τους δείξω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.”

Ποια τα λέει αυτά; Μα η παρουσιάστρια του Open Iωάννα Λίλλη. Αναφερόμενη σαφώς στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Όσο για τα δική της ενασχόληση με τα κοινά; “Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά δεν μου έχει γίνει ποτέ τέτοιου είδους πρόταση για να κάτσω να το σκεφτώ. Βέβαια, επειδή πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ», δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου”, είπε στον φίλτατο συνάδελφο Γιάννη Πουλόπουλο.

TIP

Ευτυχώς που δεν το έκανε φέτος η Ιωάννα. Περισσότεροι, τελικά, είναι όσοι κατεβαίνουν στην “αρένα” -όπως και αν το δεις- της πολιτικής για δημοτικοί σύμβουλοι και ευρωβουλευτές παρά… ψηφοφόροι!