Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της έξοδος μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η βοήθεια από τον Αλεξάνδρου(βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 09:40

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της έξοδος μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η βοήθεια από τον Αλεξάνδρου(βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη περιγράφει την εγκυμοσύνη της ως δύσκολη, αφού διάφορα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει έχουν αλλάξει πολύ τη ζωή της

Η Ιωάννα Τούνη έχει όμως στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο οποίος την στηρίζει καθημερινά, ενώ την βοηθά και στις δουλειές του σπιτιού της. Πρόσφατα μάλιστα ανέλαβε να σκουπίσει το σαλόνι της με την ηλεκτρική σκούπα. Με την Ιωάννα να τον πειράζει και να τον βιντεοσκοπεί.

Το βίντεο αυτό το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπως άλλωστε κάνει και με πολλές λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της.

Στο story που ανέβασε φαίνεται να του λέει ότι ύστερα από δύο ημέρες καθαριότητας ακόμη δεν κατάφερε να βάλει σε μία τάξη στο σπίτι τους.

«Για να καταλάβετε πόσο ακατάλληλος είναι συμμαζεύει από προχτές και το σπίτι είναι ακόμα έτσι». Είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Θα φύγω να σε παρατήσω να δω τι θα κάνεις» απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Μια χαρά θα είμαι». Του απάντησε.

Η πρώτη έξοδος μετά από καιρό

Η Ιωάννα Τούνη αυτό το διάστημα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του γιατρού της για να έχει μια ομαλή εγκυμοσύνη. Προσπαθεί να αποφεύγει την έκθεση στις υψηλές θερμοκρασίες και τις άσκοπες μετακινήσεις. Για τον λόγο αυτό για αρκετό διάστημα δεν βλέπαμε δημοσιεύσεις από εξόδους της.

Ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης βγήκε για λίγο με τον καλό της φίλο Steve  και δημοσίευσε δύο βίντεο από την βόλτα τους.