Ιωάννη Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: τι τρέχει με τους πρωταγωνιστές του Κόκκινου Ποταμιού! Είναι μόνο φίλοι;

24 Απριλίου 2021 09:15

Ιωάννη Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: τι τρέχει με τους πρωταγωνιστές του Κόκκινου Ποταμιού! Είναι μόνο φίλοι;

Οι φήμες φουντώνουν. Τι τρέχει τελικά με τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση; Διατηρούν φιλική σχέση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη σειρά «Το κόκκινο ποτάμι»; Ή μήπως τους τελευταίους μήνες τους έχει συνδέσει και… κάτι παραπάνω;

Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση είχαν υποδυθεί το ερωτευμένο ζευγάρι στην ιστορική σειρά. Τώρα, αν έναν χρόνο μετά το τέλος του σίριαλ αυτή η φιλική σχέση έχει πάρει άλλη μορφή, αυτό είναι κάτι που θα φανεί μελλοντικά. Πάντως και οι δύο είναι πλέον… ελεύθεροι και ωραίοι.

Στις αρχές Απριλίου αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός δεν είναι πια μαζί με τη Βανέσα Αδαμοπούλου. Έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Μάλιστα η γνωστοποίηση του διαζυγίου τους έγινε πέντε μήνες μετά! Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει και ζούσε χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ένα μήνα πριν από την αποκάλυψη του χωρισμού του Παπαζήση και η Παντούδη είχε αποκαλύψει ότι είχε χωρίσει. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε παραδεχθεί ότι έπειτα από 8 χρόνια αποφάσισε με τον σύντροφό της να μην είναι πλέον μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τους μετά το Κόκκινο ποτάμι είχαν προγραμματίσει να συμπράξουν και στο θεατρικό σανίδι. Συγκεκριμένα, στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. Όμως λόγω κορονοϊού η παράσταση δεν ανέβηκε. Πάντως, δεν αποκλείεται να συνεργαστούν θεατρικά τον χειμώνα.