Ιβάν Σβιτάιλο – Σταυριάνα Γαρνάβου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστικό γάμο τους στην Κέρκυρα

Δημοσιεύθηκε: 25 Αυγούστου 2019 15:20
Ιβάν Σβιτάιλο – Σταυριάνα Γαρνάβου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστικό γάμο τους στην Κέρκυρα

Με έκπληξη μάθαμε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ότι ο Ιβάν Σβιτάιλο παντρεύτηκε, έτσι αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, την αγαπημένη του, επίσης χορεύτρια, Σταυριάνα Γαρνάβου. Την είδηση έκανε γνωστή ο γαμπρός δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που το ζευγάρι κρατιέται χέρι χέρι φορώντας τις βέρες τους. Τώρα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους. Τόσο η Σταυριάνα όσο και ο Ιβάν είναι απλοί αλλά λάμπουν από ευτυχία!!! Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και σε λίγους μήνες περιμένει την κορούλα του.

Σβιτάιλο
Ο πολιτικός γάμος έγινε παρουσία λίγων καλεσμένων. «Ναι, παντρεύτηκα τη Σταυριάνα μου και θα γίνω και μπαμπάς! Είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό… Δεν μπορώ να σου περιγράψω την ευτυχία που νιώθω», δηλώνει ο Ιβάν στη Realnews.
Ποιο είναι το φύλο του μωρού που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους; «Κορίτσι περιμένουμε! Κοριτσάκι! Κι έχω μεγάλη χαρά γι’ αυτό! Έπειτα από πέντε χρόνια δυνατής σχέσης με τη Σταυριάνα, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο περιμένοντας το παιδί μας και μετά τη γέννησή του θα κάνουμε και θρησκευτικό! Από την ώρα που έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Πάντα έλεγα πως ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί και να που έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Ανυπομονώ να σφίξω στην αγκαλιά μου την κόρη μας, που θα έρθει σε έξι μήνες!».
Όσο για τη Σταυριάνα; Ο σύζυγός της μόνο καλά έχει να πει: «Είναι ο άνθρωπός μου, είναι η γυναίκα που ευτυχώ πλάι της εδώ και πέντε χρόνια. Είναι ένα ξεχωριστό, γενναιόδωρο πλάσμα, γεμάτο χάρες. Δεν είναι όμορφη μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά! Τη λατρεύω!».
Ο Ιβάν Σβιτάιλο, ενώ περιμένει να αναλάβει τον ωραιότερο «ρόλο» της ζωής του, ξεκινά γυρίσματα για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». «Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στην τηλεόραση με μια τόσο καλαίσθητη σειρά, που έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών», δηλώνει.

Σβιτάιλο
Θεατρικά θα τον δούμε στην υπερπαραγωγή «Μόμπι Ντικ», που πρόκειται να φιλοξενηθεί στο θέατρο «Παλλάς» στο δεύτερο μισό της χειμερινής σεζόν, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. «Τον Κακλέα τον εκτιμώ βαθιά και ως δημιουργό και ως άνθρωπο και νιώθω τυχερός που θα συνεργαστώ και πάλι μαζί του γι’ αυτή τη φιλόδοξη θεατρική παράσταση».

Σβιτάιλο

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.