Καινούργιου – Ουγγαρέζος: νέα τροπή στην κόντρα που κρατάει χρόνια

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 11:10

Καινούργιου - Ουγγαρέζος: νέα τροπή στην κόντρα που κρατάει χρόνια

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα τελευταία χρόνια δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Όμως, η κόντρα αυτή παίρνει νέα τροπή, μετά από αποκαλύψεις προσώπου από το πολύ στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυτή που πρώτη, τον Νοέμβριο του 2020, από τον αέρα της εκπομπής της είχε αποκαλύψει πως η ίδια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είχαν επικοινωνία. Κάνοντας ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων και μία εξ αυτών είχε να κάνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Ήσουν φίλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί δεν είστε πια;», ρώτησε ένας follower.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Ρώτα αυτόν καλύτερα… Όπως και να ‘χει, εγώ δεν κρατάω κακίες… Καλή καρδιά και να είναι καλά». «Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί.

Αργότερα, την άνοιξη του 2021, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει retweet με κάποια αρνητικά σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, τότε, είχε απαντήσει μέσω twitter. «Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι…τίποτα άλλο», είχε γράψει σχετικά σε ένα από τα μηνύματά της.

Σε άλλο μήνυμα, ανέφερε πως «Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και παρουσιαστή που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα. Πόσο κρίμα».

Καινούργιου - Ουγγαρέζος: νέα τροπή στην κόντρα που κρατάει χρόνια

Ο λόγος της ρήξης

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η ρήξη προήλθε επειδή η ίδια έμαθε κάποια πράγματα για το Δημήτρη Ουγγαρέζο που την πίκραναν.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η Κατερίνα καινούργιου έμαθε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει παρέα με συγγενικό πρόσωπο του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παπναγόπουλου. Μια εξαδέλφη του, με την οποία κουβεντιάζουν πολύ. Η Κατερίνα θορυβήθηκε από την πληροφορία, πιστεύοντας ότι ίσως κάποια από τα προσωπικά της μυστικά μεταφέρονται, έστω και χωρίς πρόθεση.

Αυτό την έκανε να απομακρυνθεί από τον παρουσιαστή, κάτι που εκείνος με τη σειρά του παρεξήγησε και η φλόγα της σύγκρουσης δεν άργησε να ανάψει.

Οι δύο τους δεν βρέθηκαν ποτέ προκειμένου να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις, κάτι που οι φίλοι τους τούς προτρέπουν να κάνουν. Ίσως εάν αυτό συμβεί, η παρεξήγηση να λυθεί και η σχέση τους να αποκατασταθεί.

Περιοδικό Ciao